REGULAMENT TOMBOLĂ „SCHIMBI VALUTA CASTIGI PREMII DE LA ROMERO” - Amanet Romero Galati

REGULAMENT TOMBOLĂ „SCHIMBI VALUTA CASTIGI PREMII DE LA ROMERO”

REGULAMENT TOMBOLĂ „SCHIMBI VALUTA CASTIGI PREMII DE LA ROMERO”

 

 

Organizator

 Organizatorul tombolei „SCHIMBI VALUTA CASTIGI PREMII DE LA ROMERO” este SC ROMERO EXCHANGE SRL, cu sediul în Galaţi, str. Traian Vuia, Nr. 8, Bl. L5, ap. 23, Judeţ Galaţi, C.I.F. RO18270236, Nr. înmatriculare Reg. Com.: J17/28/10.01.2006, telefon/fax:+40-236-416772, email: office@romero.ro, web: www.romero.ro.

Tombola se va derula cu respectarea prevederilor prezentului regulament si este obligatoriu pentru toţi participanţii. În cazul nerespectării acestuia nu va avea loc validarea premiului, fapt ce va duce automat la extragerea unui alt castigator.

Prezentul regulament stă la dispoziția oricărei persoane sau autorităţi interesate, în mod gratuit pe pagina de https://www.facebook.com/AmanetRomero/ si in format fizic in fiecare punct de lucru Amanet Romero.

 

Lista punctelor de lucru Romero este disponibila pe site-ul www.romero.ro.

 

  1. Durata tombolei şi aria de desfăşurare

Tombola „SCHIMBI VALUTA CASTIGI PREMII DE LA ROMERO” are loc începand cu data de 23.01.2020 şi se desfăşoară exclusiv in baza inscrierilor pe site, pe pagina https://romero.ro/tombola-schimb-valutar. Tombola este adresata doar clientilor care au facut minim un schimb valutar la unul din cele 22 puncte de lucru Romero in perioada 1.01.2022 – 31.05.2022.

 

  1. Dreptul la participare

Poate participa la tombola  „SCHIMBI VALUTA CASTIGI PREMII DE LA ROMERO” orice persoană fizică cu vârsta minimă împlinită de 18 ani, indiferent de naţionalitate, religie sau sex, care a realizat o operatiune de schimb valutar in punctele de lucru Romero in perioada 1.01.2022 – 31.05.2022.

Nu au dreptul să participe: angajaţii SC ROMERO EXCHANGE SRL, soţiile/soţii precum şi rudele de gradul I ale acestora.

Intra

  1. Mecanismul tombolei

Înscrierea în tombola  „SCHIMBI VALUTA CASTIGI PREMII DE LA ROMERO” se desfasoara astfel:

  • Se realizeaza o operatiune de schimb valutar in oricare punct de lucru Romero in perioada 1.01.2022 – 31.05.2022,
  • Se inregistreaza bonul fiscal pe pagina https://romero.ro/tombola-schimb-valutar.
  • Toate datele trebuie inregistrare corect si complet,
  • Bonul fiscal se pastreaza pentru validare,
  • Se extrage numele castigatorului cu platforma random.org la data de 1.06.2022,
  • Se extrage dintr-un bol unul din cele trei premii introduse la tombola: lant din aur, telefon Smart Samsung, televizor Samsung, la data de 1.06.2022,
  • Primul premiu extras este cel care va fi oferit castigatorului.

Castigatorul va fi contactat telefonic in termen de 3 zile lucratoare de la data extragerii si va putea intra in posesia premiului prezentand actul de identitate.

 

  1. Premiile

Premiile introduse la tombola din data de 31.05.2022 sunt: un lant din aur de 14kt, un telefon mobil Samsung Galaxy A12 si un televizor Smart Samsung cu diagonala de 108 cm. Castigatorul extras cu ajutorul platformei random.org poate sa castige unul din premiile introduse la tombola.

Castigatorul are obligatia sa ridice premiile acordate, in termen de 15 zile din momentul extragerii. In caz contrar, premiul va fi redistribuit urmatorului client redat de random.org.

In caz de lipsa stoc la furnizori a produselor intrate in campanie, se va alege un produs similar.

 

  1. Regulamentul tombolei

Regulamentul tombolei „SCHIMBI VALUTA CASTIGI PREMII DE LA ROMERO” este disponibil gratuit în toate punctele de lucru  ROMERO, pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/AmanetRomero/ si pe site www.romero.ro/regulamente-romero.

 

  1. Litigii

Eventualele litigii apărute între SC ROMERO EXCHANGE SRL şi participanţii tombolei se vor rezolva pe cale amiabilă. SC ROMERO EXCHANGE SRL SRL îşi asumă responsabilitatea numai în ceea ce priveşte acordarea premiilor.

Organizatorul tombolei nu este răspunzător de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligaţii financiare legate de premiul oferit, cu excepţia impozitului cu reţinere la sursă, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promoţionale, impozit pe care Organizatorul campaniei promoţionale este obligat să îl calculeze, să îl reţină şi să îl transfere la bugetul de stat, conform prevederilor Legii 571/2003 privind Codul Fiscal. De la data transferului premiului în posesia câştigătorului, toate cheltuielile legale aferente acestora revin câştigătorului.

 

  1. Încetarea tombolei

Tombola poate inceta inainte de data mentionata la punctul 2 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii* *organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta tombola. SC ROMERO EXCHANGE SRL îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament în măsura în care se va impune acest lucru.

Avand in vedere cele mentionate, incepand cu data de 1.06.2022, Regulamentul „SCHIMBI VALUTA CASTIGI PREMII DE LA ROMERO isi va inceta efectele.

 

Director General,

ROMERO 26 IFN S.R.L.

Olesea Duman

 

 

Suna Linia Verde