Consilier vanzari Braila - Amanet Romero Galati

Consilier vanzari Braila

#JOBinBalati – Cautam Consilier Amanet, Schimb Valutar si Transfer

Viata este un cumul de ocazii in care putem sa invatam impreuna sa fim mai buni. Acesta poate fi un moment in care poti sa alegi sa petrecem un timp impreuna. Daca iti place sa interactionezi cu cei din jurul tau, daca iti place sa povestesti, daca esti corect si pozitiv, daca esti responsabil si iti place sa vinzi trebuie sa stii ca aici ai mediul perfect in care sa faci performanta.

Suntem empatici si dedicati, asa ca vom lucra impreuna sa cresti, sa faci performanta.

Iti propunem sa fii colegul nostru si sa parcurgem impreuna un drum in care experienta ta, abilitatile tale conteaza atunci cand apar oportunitati de cariera in cadrul firmei.

 

Studiile sunt importante pentru a putea face performanta impreuna. Ne dorim ca noul coleg sa aiba minim studii medii finalizate.

 

Care sunt activitatile noului coleg?

-relatii directe cu clienti ( consiliaza clienti functie de nevoile acestora);

-realizarea contractelor de amanet ( verifica si evalueaza garantiile);

-realizarea de operatiuni de schimb valutar si transfer de bani;

-incasarea comisioanelor, prelungirea si achitarea contractelor de amanet;

-tine evidenta primara a actelor in punctul de lucru.

 

Daca rezonezi cu planul nostru si cu activitatile propuse te invitam sa descoperi mai multe informatii despre jobul tau:

-salariu motivant;

-bonusuri lunare motivante functie de performante;

-bonuri de masa;

-prime de sarbatori;

-training in vanzari oferit de firmele de consultanta partenere;

-mediul lucru placut intr-o companie de succes, stabilia si in continua dezvoltare;

-perioada de formare in domeniul amanetului are loc la Galati ( costuri totale suportate de catre companie: cazare, transport, alte cheltuieli).

 

Descrierea companiei

 

SC ROMERO 26 IFN SRL si-a deschis primul punct de lucru acum mai bine de peste 24 ani. Activitatile oferite clientilor sai sunt de amanet, schimb valutar, Western Union si comercializare de bijuterii din aur.

Firma s-a consacrat pe piata atat prin modul extrem de creativ de a promova serviciile de amanet dar si printr-o implicare activa in comunitate. Am oferit suport Maternitatii Chicos, Spitalului de Copii, Jandarmeriei dar si catre scoli, echipe sportive, ONG-uri care ofera suport copiilor si nu numai.

Suntem implicati, vizibili si orientate catre clientii nostril.

Firma noastra isi desfasoara activitatea in 20 puncte de lucru situate in diferite zone precum Galati, Bucuresti,Tecuci, Braila Ramnicu Sarat si Focsani. Toate punctele de lucru sunt amenajate si dotate conform legii 333 (geam antiglont, sistem de inregistrare video, sistem de alarma monitorizat la firma de paza non-stop, etc.).

Detalii despre activitatea Romero puteti gasi si pe www.romero.ro

 Suna Linia Verde