Castiga masina - Amanet Romero Galati
a castigat masina de la ROmero galati

Castiga o masina de la Amanet Romero!

Amanetezi la Amanet Romero si castigi masini si premii in bani.

Cand te afli intr-o situatie dificila si ai nevoie de bani, tot ce trebuie sa faci este sa vii cu buletinul si cu aur, argint sau platina la Amanet Romero. Aurul pe care il aduci poate fi de orice carataj si in orice forma. Noi il vom primi si iti vom oferi suma corecta dupa ce vom evalua obiectele. Imprumuturile oferite in regim de amanet pot fi restituite intr-o perioada de 30 de zile. Dar beneficiile tale ca si client de amanet nu se opresc aici. Casele de amanet sunt in numar de 17 situate in Galati, Bucuresti, Focsani si Tecuci. Ai sanse mari sa ne gasesti aproape de casa ta. Mai mult, noutatea este posibilitatea de a prelungi contractul de amanet online. Vezi aici.

La fiecare achitare sau prelungire de contract veti primi cate un talon pe care il introduceti in urnele amplasate in punctele de amanet.  Aceste taloane vor intra la tombolele cu premii in bani care au loc la sfarsitul fiecarei luni iar o data la trei luni toate taloanele vor intra la Marea Tombola Avantaj Plus al carei premiu este o masina.

Amanetezi si castigi.

20 clienti conduc deja cate o masina. Suntem singurul amanet care si-a facut o traditie din a aduce bucurii clientilor constand in premii consistente. Castiga o masina la tombola.

Te invitam sa cunosti castigatorii masinilor Dacia Logan oferite de Romero Amanet. Aprilie 2015iulie 2015septembrie 2015,  ianuarie 2016,  aprilie 2016iulie 2016, octombrie 2016ianuarie 2017aprilie 2017, iunie 2017,  septembrie 2017,

https://youtu.be/UyWe6eHpV9k

Ne vedem pe 24.09.2020.
La Hotel Ibis Style, Centrul de afaceri
Ora 18:30

as vrea sa:

Castigatorul masinii cu numarul20!!

Vasilache Elena Claudia a amanetat la Romero, a ales Contractul Avantaj PLUS si a castigat o masina Dacia Logan. Din pacate, de data aceasta, nu avem poze cu doamna deoarece lucreaza in Spania. Masina a fost ridica de sora doamnei.

Noi va multumim pentru incredere. Sa o stapaniti sanatoasa!

Felicitari!

Mult succes urmatorului castigator!

Castigatorul masinii cu numarul19!!

Chelaru Daniela Nicoleta a amanetat in Tiglina un lant si doua bratari si a avut Contractul Avantaj PLUS. Nu credea ca va castiga..In momentul in care a fost contactata a avut atat un sentiment de neincredere cat si de bucurie.  Mesajul ei pentru urmatorul castigator este sa aiba incredere ca are o sansa sa castige daca alege Contractul Avantaj PLUS. Povestea ei ar fi putut opri aici daca nu ar fi ales Contractul Avantaj de la Amanet Romero.

Felicitari!

Felicitari!

Suntem bucurosi ca v-am cunoscut!

Mult succes urmatorului castigator!

Castigatorul masinii cu numarul18!!

Domnul Dinca V. din Galati este unul din clientii amanetului Romero. Domnul Dinca V. a avut nevoie de un imprumut rapid, pe care o banca nu i l-ar fi putut oferi, si astfel a ales sa amaneteze o bijuterie din aur. Povestea lui s-ar fi putut opri aici daca nu ar fi ales Contractul Avantaj de la Amanet Romero.

Felicitari!

La fiecare comision pe care domnul Dinca l-a platit a primit cate un talon care, in luna august i-a adus marele premiu, o masina Dacia Logan. Vestea câștigării premiului a venit ca o mare surpriză: “Nu ma asteptam… Multumesc Amanet Romero pentru premiu. Sunt un norocos! Le doresc mult succes tuturor clientilor care vor intra la tmbola din decembrie”.

Felicitari!

Suntem bucurosi ca v-am cunoscut!

Mult succes urmatorului castigator!

Castigatorul masinii cu numarul17!!

Doamna Stan Dorina a castigat o masina de la Amanet Romero. Povestea ei este frumoasa. “Sunt cu cheile in mana si tot nu imi vine sa cred ca masina este a mea.” A amanetat un obiect din aur atunci cand a avut nevoie de bani si a castigat.

Felicitari!

Suntem bucurosi ca v-am cunoscut!

Mult succes urmatorului castigator!

Castigatorul masinii cu numarul16!!

Domnul Pojar Andrei este unul dintre castigatorii de la Amanet Romero. Mult succes urmatorului castigator!

Castigatorul masinii cu numarul15!!

Doamna Lehadus Maricela devine noua castigatoare de la Amanet Romero. A fost simplu, a amanetat obiectele din aur la casa de amanet Romero din Micro 19 iar la extragerea din luna septembrie 2019 norocul a fost de partea ei.  Primul talon, desemnat castigator dupa validare, i-a apartinut.

26 septembrie a fost, in mod sigur, o zi norocoasa. In plus, a fost motiv dublu de sarbatoare pentru doamna Lehadus Maricela implinind o frumoasa varsta in aceeasi zi. Primul contract ales a fost Avantaj Plus iar in doar trei ani a castigat o masina Dacia Logan. Obiectele care i-au adus marele premiu sunt: un lant, o pereche de cercei si o bratara.

Ne-a promis ca va in sala la urmatoarea extragere din luna ianuarie 2019.

In curand aflam numele castigatorului masinii cu nr 16! Aveti taloane in urna?

Castigatorul masinii cu numarul14!!

Domnul Jantea Cristian se adauga castigatorilor care acum conduc cate o masina Dacia Logan oferita de Amanet Romero la tombola Avantaj Plus.

28 iunie a fost, in mod sigur, o zi cu noroc. Desi i se parea imposibil sa fie chiar el unul dintre castigatori, norocul a fost de partea lui.  La doar sase luni distanta de la primul contract de amanet Avanta Plus semnat, a fost sunat de pe scena Teatrului Dramatic si anuntat ca el este cel care a castigat masina. Mai mult, ne-am cunoscut in aceeasi seara iar in data de 29 iunie masina i-a fost oferita.

In curand aflam numele castigatorului masinii cu nr 15! Aveti taloane in urna?

 

Castigatoarea masinii cu numarul13!!

Pe scurt, povestea doamnei Plesa Amelia, castigatoarea masinii Dacia Logan oferita la tombola Avantaj Plus.

“ Sunt 5 ani de cand aleg serviciile dumneavoastra atunci cand vreau sa amanetez sau sa trimit bani prin Western Union. Folosesc cardul de discount pentru ca am o reducere la comision care este binevenita. Prima data cand am castigat bani de la contractul Avantaj Plus mi s-a confirmat ca premiile sunt reale. Acum ca am castigat si masina ma simt cu adevarat norocoasa. Vecinii au fost in sala cand ati extras talonul si mi-au confirmat ca eu am castigat masina. Copiii sunt cei care se vor bucura de ea. Eu nu am permis. Pentru extragerea din luna iunie, am taloane in urna si vreau sa vin la extragere.”

In curand aflam numele castigatorului masinii cu nr 14! Aveti taloane in urna?

Castigatoarea masinii cu numarul12!!

Norocul vine cand mai putin te astepti! Cam asa a fost si pentru doamna Manea Claudia.

A adus bijuteriile la punctul Romero din zona Extra si a castigat! Vezi filmuletul cu castigatoare de la Amanet Romero.

Felicitari!!

PS:In curand venim cu informatii despre castigatoarea masinii nr 13.

Suna Linia Verde