Cotract - Romero Amanet

MESAJ IMPORTANT PENTRU CLIENTII DE AMANET!

Avand in vedere prevederile Decretului nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României precum si a actelor subsecvente, prin care s-a instituit starea de urgenta pe teritoriul Romaniei.Avand in vedere ca exista posibilitatea ca punctele de lucru ale creditorului sa fie inchise, fie ca urmare a dispozitiilor autoritatilor, fie ca urmare a masurilor luate de acestea si care afecteaza direct sau indirect activitatea creditorului

Avand in vedere variantele puse la dispozitie de CREDITOR DEBITORULUI cu privire la  plata online sau in cont bancar,

Noi, partile semnatare ale contractelor de amanet convenim prin prezenta:

1.     In mod expres, asupra faptului ca DEBITORUL poate achita in cont bancar debitul datorat, respectiv cuantumul scadent in ziua platii (debit plus comision), intelegand ca bunul adus in amanet sa fie pastrat de CREDITOR, pana la data deschiderii legale a punctelor de lucru, fara nici un alt comision sau taxe de depozitare ulterioare momentului platii. In acest sens societatea pune la dispozitie conturile deschise la urm banci:

BCR GALATI : RO22 RNCB 0141 1500 0960 0001

OTP BANK: RO11 OTPV 1600 0088 3623 RO01

BANCA TRANSILVANIA: RO94 BTRL RONC RT03 3263 8901

LIBRA BANK: RO83 BREL 0002 0012 5333 0101

NOTA: va rugam sa completati numarul contractului pentru care faceti plata

2.     In mod expres, asupra faptului ca DEBITORUL poate opta sa prelungeasca, platind comisionul contractului direct pe siteul www.romero.ro/plati-online, caz in care se va achita comisionul  contractual prevazut la art. 3 din contract, indiferent de inchiderea sau nu a punctelor de lucru ale CREDITORULUI. In situatia in care, la noul termen de expirare a contractului, punctele de lucru ale CREDITORULUI sunt inchise, DEBITORUL poate opta fie la o noua prelungire, caz in care va achita, in continuare, comision, fie, asa cum s-a prevazut la punctul 1 de mai sus, la plata in cont bancar a debitului si a comisionului, ulterior bunurile urmand a fi pastrate de catre CREDITOR pana la predarea efectiva fara nici un alt comision sau taxe de depozitare suplimentare.

3.     In mod expres, asupra faptului ca, in situatia in care DEBITORUL nu mai intelege sa achite suma contractuala si comisionul aferent prin una din variantele puse la dispozitie de CREDITOR, fara a aduce la cunostinta sa aceasta intentie sau o alta care curge din contractul incheiat, prin email sau telefon, se vor aplica prevederile  art. 8 din contractul de amanet (gaj).

DEBITORUL poate contacta CREDITORUL prin urmatoarele cai:

 

Email: suportclienti@romero.ro.

Tel: 0724 577 168

 

PLATESTE COMISIONUL AICI, PE SITE

AI NEVOIE DE AJUTOR SA FACI PLATA ONLINE?

suntem aici pentru tine

Serviciul Linia Verde iti este disponibil telefonic de luni pana vineri, in intervalul 8:00-20.00

Email: suportclienti@romero.ro.

Suna Linia Verde