Despre Romero - Romero

Despre Romero

Despre Romero

Grupul de firme ROMERO a luat nastere in 1997. La inceput era o firma mica, cu un singur punct de lucru si o singura activitate(amanet), unde angajatii si conducerea aveau o singura ambitie: aceea de oferi solutii financiare oricarui client. Astazi va asteptam in 20 puncte de lucru in orasul Galati si Tecuci. Personalul nostru este calificat sa va asiste in mod profesionist indiferent daca doriti sa amanetati un bun, sa schimbati valuta, sa trimiteti bani rudelor prin Western Union, sa platiti facturile de utilitati sau sa cumparati/evaluati bijuterii.

Astazi avem aceeasi ambitie ca la inceput: sa oferim solutii financiare oricarui client. Acordam imprumuturi de la 10 lei pana la 10 000 lei sau chiar mai mult. Evaluam si cumparam orice fel de aur, orice cantitate, de la o cheita de 8K la un lingou de 24K. Cumparam orice fel de argint, orice cantitate, sub orice forma, fie ca este o bijuterie, un fragment de bijuterie sau un oricare alt obiect. Suntem capabili sa topim, sa analizam in propriul laborator si sa facem plata in timpul in care dumneavoastra savurati o cafea in biroul nostru, intr-un mediu securizat. Mai multe detalii pe www.romerogoldtrade.ro.

Va oferim bijuterii din amanet, la preturi modice, bijuterii italiene sau cu pietre pretioase. Schimbam valuta la un curs competitiv. Negociem. Oferim garantie si respect la orice tranzactie.

Grija fata de clienti si flexibilitatea la cerintele lor au fost recomandarile noastre.

Cum putem sa te ajutam ?

Contacteaza-ne pentru orice problema. Romero este aici pentru tine.

Romero

FII TU URMĂTORUL CĂȘTIGĂTOR AL DACIEI LOGAN!

Suna Linia Verde