Maternitatea din Galati primeste sponsorizare de la Amanet Romero - Amanet Romero Galati

Maternitatea din Galati primeste sponsorizare de la Amanet Romero

Galatiul are nevoie de o Maternitate performanta

 

Acest articol este despre o initiativa la care invitam cat mai multe companii sa adere. Este vorba despre Spitalul de Obstetrica – Ginecologie Buna Vestire, Maternitatea din Galati. Locul unde se nasc 1200 de copii in fiecare an. Probabil multi din cei care vor citi articolul au in familie un copil care s-a nascut aici. Au trecut multi ani de cand s-a auzit primul scancet de copil, fiind una din cele mai vechi maternitati din tara.

Maternitatea a stat multi ani intr-o situatie incerta, lucru care a facut ca ea sa nu beneficieze de toate reparatiile, investitiile, dotarile absolut necesare. De o importanta majora pentru intreaga comunitate, spitalul a fost achizitionat de catre Primarie in anul 2017. Acesta a fost un prim pas spre normalitate. Spitalul are acum posibilitatea sa acceseze fonduri de finantare, sa incheie parteneriate si sa dezvolte  proiecte proprii care sa asigure o buna functionare a spitalului si servicii de inalta calitate pentru pacienti.

Noua echipa care administreaza Maternitatea din Galati si-a propus sa creasca calitatea serviciilor. In aceasta etapa intreaga echipa are nevoie de tot suportul si implicarea comunitatii locale, a companiilor din Galati.

Amanet Romero sustine demersul lor oferind suma de 34500 lei pentru achizitia de echipamente absolut necesare pentru monitorizarea si tratarea pacientilor.

Denumire echipament Nr buc Valoare( TVA incl)
Lampi fototerapie cu lampi tip LED si lumina albastra

 

1 10500 lei
Cardiotocograf

 

1 12000 lei
Injectomat 1 12000 lei

In cei 20 de ani de activitate ne-am implicat activ pentru sustinerea cauzelor care au ca obiectiv imbunatatirea vietii copiilor si nu numai.   Am sustinut fundatii precum Clubul Lui Filip, Si noi suntem copiii vostri, Copiii din Valea orasului, proiectul Fundatiei Printesa Margareta, Fondul de burse – Fundatia Comunitara. Am creat un proiect al companiei denumit  ”Fapte bune in fiecare zi”, prin intermediul caruia am oferit suport copiilor cu potential.

Speram ca si alte companii din Galati vor oferi suport in acoperirea nevoilor Maternitatii. In felul acesta fiecare femeie, fiecare nou nascut va primi nu doar grija personalului dar si siguranta oferita de dotarile absolut necesare intr-un spital de profil.

 

Echipa Amanet Romero

 

 Leave a Reply

Suna Linia Verde