Romero Gold Trade - Amanet Romero Galati

DESPRE ROMERO GOLD TRADE

Romero este un grup de firme infiintat in 1997.  Activitate este de amanetare obiecte din metale pretioase, vanzarea de bijuterii din aur, schimbul valutar si transferul de bani. Oferim aceste servicii in 16 puncte de lucru in orasul Galati sau Tecuci, iar in prezent firma noastra numara peste 70 de angajati.
De-a lungul celor 20 ani de activitate am avut aceeasi adresa si acelasi numar de telefon. Suntem usor de gasit. Operatorii economici cu care am lucrat ne-au cunoscut si ne-au recomandat ca un model de corectitudine si eficienta in afaceri.
Pastram tiparul si pentru departamentul dedicat clientilor nostri persoane juridice, care pot furniza orice cantitate de metale pretioase, de orice puritate si sub orice forma.
Propunem clientilor nostri un mod de lucru corect, transparent si extrem de eficient. Nu va punem pe drumuri. Dispunem de propriul laborator si de lichiditati. Suntem capabili sa topim, sa analizām in propriul laborator si sa facem plata in timpul in care dumneavoastra savurati o cafea in biroul nostru, intr-un mediu securizat.
Noi furnizam aparatura, cunostintele, banii si o cafea excelenta, dumneavoastra trebuie doar sa va prezentati la sediul nostru cu aurul, argintul sau platina pe care doriti sa le vindeti.

Nu uitati cele mai importante aspecte in ceea ce priveste colaborarea cu Romero Gold Trade:
1. Facem analiza pe loc
2. Topim Gratuit
3. Oferim un pret foarte bun
4. Primiti banii imediat

CE ESTE APLICATIA ROMERO GOLD TRADE?

Romero Gold Trade vine in intampinarea operatorilor de metale pretioase cu aplicatia pentru smartphones si tablete. Aceasta este special conceputa astfel incat dumneavoastra sa fiti informat in timp real cu privire la cel mai bun pret al metalelor pretioase.

DE CE SA FOLOSITI APLICATIA ROMERO GOLD TRADE?

Indiferent ca doriti sa vindeti sau sa cumparati aur, argint, platina, prin aplicatia smartphone pentru metale pretioase aveti avantajul de a fi informat imediat despre preturile oferite de Romero Gold Trade.
Acest lucru va va ajuta sa economisiti timp si sa luati decizii rapid in ceea ce priveste vinderea sau cumpararea de metale pretioase.
In plus, puteti opta pentru notificarea prin email in momentul in care preturile se modifica.
Acest lucru se poate face introducand adresa de email in campul „Notificari”.

CUM INSTALEZI APLICATIA ROMERO GOLD TRADE?

Fie ca sunteti utilizatorul unui unei platforme iOS sau Android, aplicatia pentru metale pretioase poate fi instalata cu usurinta.
Este de ajuns sa accesati linkurile de mai jos si sa urmati pasii de instalare:
1. Pentru Android
2. Pentru iOS
Dupa instalare veti avea acces oriunde si oricand la cele mai bune preturi pentru metalele pretioase oferite de Romero Gold Trade.

Suna Linia Verde