Amanet Bucuresti - servicii complete si locatie accesibila | Romero.ro

Amanet Bucuresti

Am deschis primul amanet in Bucuresti

Servicii de calitate. Amanet Romero

Inca din 1997, amanetul Romero s-a facut remarcat pentru serviciile de calitate puse la dispozitia tuturor celor care se afla in cautarea unor solutii financiare foarte avantajoase. Daca la inceput aveam o singura activitate, aceea de amanet aur, in acest moment am introdus o serie de avantaje, printre care servicii de schimb valutar si Western Union, dar si un magazin de bijuterii pretioase, menite sa-i incante pe toti clientii amanetului Romero.

Timpul si-a pus amprenta in mod constructiv asupra activitatii noastre, iar numarul mare de clienti multumiti ne-a determinat sa ne extindem si mai mult. Am ajuns la peste 20 de case de amanet, raspandite in tot orasul Galati si Tecuci, iar de curand am deschis si primul amanet  Bucuresti.

un nou amanet in Bucuresti,

Suntem de neoprit si ne dorim sa va oferim o paleta larga de oportunitati. Suntem in permanenta orientati spre evolutie si imbunatatirea serviciilor pe care vi le punem la dispozitie.
Profesionalismul si performanta ne-au permis sa deschidem un nou amanet Bucuresti, iar acest pas ne ofera un plus de motivatie pentru a consolida si mai mult legatura cu clientii amanetului.

Investitiile considerabile noul amanet Bucuresti sunt menite sa satisfaca pana si cele mai mari exigente ale clientilor nostri si sa le ofere servicii de calitate, indiferent de serviciul pentru care aleg amanetul Romero.

Amanet aur, schimb valutar, evaluare bijuterii, Western Union, acestea sunt doar cateva dintre avantajele oferite de amanet Bucuresti Romero, care asigura transparenta in relatia cu clientii si ofera flexibilitate si posibilitatea de a se adapta planurilor financiare ale fiecarui client. Pentru clientii fideli, am creat divizia Romero Gold Trade, care ofera servicii de topire, analiza si evaluare, la cele mai inalte standarde de calitate. Tot prin Romero Gold Trade cumparam platina, platina industriala si argint la cele mai bune preturi.

Despre Romero

..la dispozitia tuturor clientilor

Romero isi propune sa devina un amanet important in orasul Bucuresti si sa satisfaca un portofoliu larg de clienti prin salvarea de la situatii financiare problematice. Serviciile profesionale pe care amanet Bucuresti Romero le pune la dispozitia tuturor clientilor se deosebesc prin rapiditate, eficienta, preturi competitive si profesionalism.

Va oferim imprumuturi rapide si suntem un suport pentru toti cei care isi doresc sa opteze pentru o solutie rapida si foarte avantajoasa. Serviciile oferite de noul amanet Bucuresti ce poarta emblema Romero sunt: cumparare aur, platina, argint si schimb valutar, toate fiind insotite de evaluarea si analiza celor mai buni experti din domeniu.

Serviciile oferite de amanet Bucuresti Romero se adreseaza tuturor categoriilor de persoane, atat celor fizice, care intampina o problema financiara ce nu suporta amanare, cat si persoanelor juridice care isi doresc imprumuturi substantiale.

Cum poti obtine un imprumut?

Procedurile impuse de amanetul Romero din Bucuresti sunt menite sa economiseasca timp si energie. Asadar, pentru a obtine un imprumut, tot ce trebuie sa faceti este sa veniti la locatia noastra din Bucuresti cu obiectele pe care doriti sa le oferiti drept garantie. Amanetul Romero impune o singura conditie, aceea ca obiectele prezentate sa fie in proprietatea dumneavoastra. La fel ca alte locatii de profil, acest nou amanet din Bucuresti functioneaza pe baza garantiilor de aur, argint si platina si va ofera servicii rapide, extrem de sigure si de eficiente.

Serviciul cumpar aur

Aurul este unul dintre cele mai de pret bunuri, iar unul dintre avantajele pe care le ofera este ca poate fi folosit drept garantie pentru casele de amanet. La amanet Bucuresti Romero, aurul  poate fi amanetat sub diverse forme, iar specialistii se ocupa de evaluarea atenta a valorii acestuia, pentru a va face cea mai avantajoasa oferta. In urma analizei, specialistii din cadrul acestui amanet Bucuresti stabilesc numarul de carate si pretul corect al fiecarui bun. Indiferent daca aurul pe care ni-l oferiti este de 9, 14, 18 sau 24 de carate, noi va oferim un serviciu complet extrem de avantajos in cel mai scurt timp.

Serviciul cumpar argint sau platina

Argintul si platina sunt doua metale pretioase pe care expertii Romero din Bucuresti sunt incantati sa le evalueze. Orice obiect confectionat din aceste doua metale cu o valoare importanta poate fi adus drept garantie la amanetul Romero Bucuresti.
In analiza, specialistii tin cont de aceleasi criteriile prezente si in cazul aurului si anume forma, gramajul, calitatea si bineinteles, gradul de uzura al obiectelor. Procesul de analiza si evaluare are doua etape importante: analiza tehnica si procesul de cantarire, in urma caruia se stabileste pretul final.

Amanetul este una dintre cele mai simple si mai vechi metode de a imprumuta bani, iar la acest amanet Bucuresti gasiti numeroase beneficii. Gama variata de servicii, siguranta, profesionalismul si transparenta ne recomanda pentru cele mai avantajoase colaborari. Fiecare contract incheiat de amanetul Romero din Bucuresti prezinta toate detaliile imprumutului, de la descrierea bunurilor primite garantie, suma imprumutata, valoarea pe care o are comisionul, precum si data la care clientul trebuie sa returneze suma imprumutata pentru a-si revendica bunurile.

Va asiguram conditii superioare de siguranta, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste starea bunurilor amanetate. Va inapoiem bunurile in starea initiala si suntem un aliat de incredere, pe care puteti conta oricand.