Amanet Bucuresti - servicii complete, schimb valutar, transfer| Romero.ro

Amanet Bucuresti

Am deschis primul amanet in Bucuresti

Cum poti obtine un imprumut?

Toate operatiunile din amanetul Romero din Bucuresti sunt menite sa ajute clientii sa economiseasca timp si energie. Asadar, pentru a obtine un imprumut, tot ce trebuie sa faceti este sa veniti la locatia noastra din Bucuresti, din strada Giurigiului, cu obiectele pe care doriti sa le aduceti drept garantie. Preturile finale primite de catre clienti pot fi negociabile in functie de cantitatea adusa.

Serviciul amanet aur

La amanet Bucuresti Romero primim aurul indiferent de carataj, poate fi aur de 8, 9, 12, 14, 18, 20, 21, 21.5, 22, 24. De asemenea nu conteaza gradul de uzura. specialistii se ocupa de evaluarea atenta a valorii acestuia, pentru a va face cea mai avantajoasa oferta. In urma analizei, specialistii din cadrul acestui amanet Bucuresti stabilesc numarul de carate si pretul corect al fiecarui bun. In cel mai scurt timp primiti banii de care aveti nevoie sub forma unui imprumut penntru 90 de zile.

Serviciul amanet argint sau platina

Argintul si platina sunt alte doua metale pretioase pe care expertii de la amanet Romero din Bucuresti le primesc. Orice obiect confectionat din aceste doua metale poate fi adus drept garantie la amanetul Romero Bucuresti.
Ca si in cazul aurului si anume forma, gradul de uzura al obiectelor nu va influenta pretul primit.

Servicii de calitate. Amanet Romero

Inca din 1997, casa de amanet Romero s-a facut remarcata pentru serviciile de calitate puse la dispozitia tuturor celor care se afla in cautarea unor solutii financiare foarte avantajoase. Daca la inceput aveam o singura activitate, aceea de amanet aur, in acest moment am introdus si alte servicii: schimb valutar, Western Union si doua magazine cu bijuterii pretioase din aur.

Timpul si-a pus amprenta in mod constructiv asupra activitatii noastre, iar numarul mare de clienti multumiti ne-a determinat sa ne extindem si mai mult. Am ajuns la peste 19 de case de amanet, raspandite in orasele Galati, Tecuci iar din noiembrie 2017 am deschis si primul amanet  Romero in Bucuresti.

un nou amanet in Bucuresti,

Ne dorim sa oferim clientilor nostri o gama completa de servicii. Suntem in permanenta preocupati de imbunatatirea serviciilor pe care le punem la dispozitia clientilor nostri.
Profesionalismul si performanta ne-au permis sa deschidem un nou amanet Bucuresti. Acest pas ne ofera un plus de motivatie pentru a consolida si mai mult legatura cu clientii amanetului.

Investitiile considerabile noul amanet Bucuresti sunt menite sa satisfaca pana si cele mai mari exigente ale clientilor nostri si sa le ofere servicii de calitate, indiferent de serviciul pentru care aleg amanetul Romero.

Serviciile din Casele de Amanet Romero sunt complete: primim la Amanet aur, argint si platina, oferim servicii de schimb valutar, evaluare bijuterii siWestern Union.

La Amanet Romero primim aur de orice tip de carataj. Indiferent de cat de uzate sunt iti oferim pretul comunicat transparent in punctele de amanet. Pentru clientii care vor sa topeasca aurul detinut, am creat divizia Romero Gold Trade. Aici clientii primesc  servicii de topire, analiza si evaluare, la cele mai inalte standarde de calitate. Tot prin Romero Gold Trade cumparam platina, platina industriala si argint la cele mai bune preturi.

as vrea sa:

'

Suna Linia Verde