Plateste Online contractele de amanet - Romero Amanet

Contractul Tau. Bunurile tale

Fiecare operatiune are loc in totala transparenta. Ai control total asupra bunurilor tale amanetate, le poti verifica la orice ora din zi sau din noapte.  Folosind modulul de Plati Online, programul caselor de amanet, care nu au toate un program NON STOP, nu mai este un impediment. Mai mult, nu mai esti limitat de aparitia unor situatii neprevazute in care tu ar trebui sa pleci din tara si sa lasi bunurile in amanet. Pastreaza contractul tau de amanet si retine ca parola de la sfarsitul contractului te va ajuta sa iti verifici bunurile si sa iti prelungesti contractele online, de oriunde ai fi.

PLATIM 100% VALOAREA AURULUI

Oferim clientilor pretul afisat. Nu conteaza uzura sau forma metalelor pretioase aduse.

ESTI CONECTAT LA BUNURILE TALE

Clientii sunt sunati, la expirarea contractelor, pentru a gasi cea mai buna solutie pentru bunurile amanetate.

BANI RAPIZI ȘI SIGURI

În doar 7 minute și cu o garantie în aur împrumuți oricâți bani dorești de la Amanet Romero.

Poti rambursa orice suma doresti. Descopera contractele de amanet.

 Plata Online explicata pas cu pas!

La sfarsitul tranzactiei ai primit contractul de la Amanet Romero. Pastreaza contractul si foloseste codul de la finalul contractului pe platforma: http://serv.romero.ro:807/Account/Login.

Treci la pasul urmator..

Completeaza CNP-ul tau si parola de sfarsitul contractului. Autentifica-te si treci la pasul urmator.

Nu uita ca in aceasta etapa poti intra in fiecare  contract activ si poti sa verifici stadiul sau. Imediat ce ai verificat si te-ai hotarat sa prelungesti online, apasa butonul Prelungeste.

Verifica inca o data datele tale si asigura-te ca nu a survenit nici o eroare de scriere. Imediat ce te-ai asigurat ca totul este corect. Treci la pasul urmator si apasa pe butonul Accepta.

Daca ai cardul de discount, foloseste-l si beneficiaza de toate avantajele sale. Tot ce ai de facut este sa ii faci o poza, sa o salvezi pe calculator/ telefon/ laptop( retine unde ai salvat-o) si sa o atasezi ca si document. Daca totusi nu detii un astfel de card treci la pasul urmator si retine sa il soliciti in punctul de lucru.

Introdu datele cardului tau si asteapta codul pe care il vei primi printr-un sms. Imediat ce ai primit codul introdu-l in zona marcata.

In momentul acesta ai prelungit contractul tau online.

Odata plata facuta si banii trasi din cont poti sa salvezi factura si te poti intoarce sa verifici celelalte contracte in curs.

Felicitari!

Suna Linia Verde