IMPRUMUT AMANET AUR - ROMERO

Contactează-ne. Romero este aici pentru tine!

Multmuesc pentru premiu!

Stancovici Nicoleta

CONTRACTUL GOLD – castiga lingouri din aur 

Cu un imprumut la amanet Romero si contractul GOLD poti sa castigi lingouri din aur, 24kt, de 5 grame. Incepand cu 2023 clientii care aleg Contractul Gold vor intra si la Tombola al carei premiu este o masina Dacia Logan
Prelungește sau achită un contract de amanet Gold de la Romero, plateste comisionul minim stabilit prin regulament și ești înscris automat în cursa pentru lingourile din aur oferite lunar.

In fiecare luna oferim 15 lingouri din aur a cate 5 grame.

Pentru a semna un astfel de contract de amanet puteti sa aduceti aur si platina. Mai multe informatii despre serviciile de amanet.

VERIFICA REGULAMENTELE TOMBOLELOR AICI.

CONTRACTUL AVANTAJ PLUS- castiga masini si premii in bani

Premii in bani si masini

Cand ai nevoie de bani, este important sa stii ca bunurile tale pot fi o sursa de bani. Alegerea unui amanet este o optiune accesibila pentru care iti trebuie buletinul si un metal pretios: aur si  platina.  In plus te bucuri de o perioada de 30 de zile in care poti restitui suma primita.

Vii la amanet, vinzi aurul  sau platina sau semnezi un contract si primesti suma necesara. Este atat de simplu. Dar beneficiile tale ca si client de amanet nu se opresc aici.

Daca alegeti Contractul Avantaj  si platiti comisionul minim poti sa castigi  masini si premii in bani in fiecare luna.

Descopera numarul de masini oferite pana in prezent si actiunile in care Romero s-a implicat.

VERIFICA REGULAMENTELE TOMBOLELOR.

CONTRACTUL SIMPLU – ECONOMIC

CONTRACTUL STANDARD

Clientii beneficiaza de toate facilitatile oferite de cardul de reducere Romero, de servicii rapide si credite pentru 30 de zile.

Daca aveti bijuterii vechi din aur  si platina, care s-au demodat, care au defecte sau daca pur si simplu doriti sa le valorificati, le puteti aduce la amanet. Vezi mai multe despre cum functioneaza serviciul de amanet.

Suna Linia Verde