IMPRUMUT AMANET AUR - ROMERO

Contactează-ne. Romero este aici pentru tine!

Multmuesc pentru premiu!

Stancovici Nicoleta

CONTRACTUL GOLD – oferim 10 lingouri din aur 

Cu un imprumut la amanet Romero si contractul GOLD poti sa castigi unul din cele 10 lingouri din aur, 24kt, 5 grame.
Prelungește sau achită un contract de amanet Gold de la Romero, plateste comisionul minim stabilit prin regulament și ești înscris automat în cursa pentru cele 10 lingouri de aur oferite lunar.

Pana in prezent am dat peste 400 de lingouri din aur, verifica cateva din lista castigatorilor care s-au bucurat de un astfel de premiu.

Pentru a semna un astfel de contract de amanet puteti sa aduceti aur, argint, platina, pietre pretioase. Mai multe informatii despre serviciile de amanet.

CONTRACTUL AVANTAJ PLUS- oferim 4 masini in fiecare an si bani in fiecare luna

Premii in bani si masini

Cand ai nevoie de bani, este important sa stii ca bunurile tale pot fi o sursa de bani. Alegerea unui amanet este o optiune accesibila pentru care iti trebuie buletinul si un metal pretios: aur, argint, platina.  In plus te bucuri de o perioada de 30 de zile in care poti restitui suma primita.

Vii la amanet, vinzi aurul, argintul sau platina sau semnezi un contract si primesti suma necesara. Este atat de simplu. Dar beneficiile tale ca si client de amanet nu se opresc aici.

Daca alegeti Contractul Avantaj, si platiti comisionul minim, intrati la Marea Tombola Avantaj, ale carei premii sunt 4 masini in fiecare an si premii in bani in fiecare luna.

Pana in prezent am dat 24 masini Dacia Logan si nu ne oprim aici. Vrem ca toti clientii nostri sa ne cunoasca serviciile si toate avantajele care decurg dintr-o colaborare cu noi.

Descopera cateva din actiunile in care Romero s-a implicat aici!

CONTRACTUL SIMPLU – ECONOMIC

CONTRACTUL SIMPLU 

Clientii beneficiaza de toate facilitatile oferite de cardul de reducere Romero, de servicii rapide si credite pentru 30 de zile.

Daca aveti bijuterii vechi din aur, argint sau platina, care s-au demodat, care au defecte sau daca pur si simplu doriti sa le valorificati, le puteti aduce la amanet. Vezi mai multe despre cum functioneaza serviciul de amanet.

Suna Linia Verde