IMPRUMUT AMANET AUR ROMERO GALATI, TECUCI, BUCURESTI, Ramnicu Sarat

Contactează-ne. Romero este aici pentru tine!

Multmuesc pentru premiu!

Stancovici Nicoleta

CONTRACTUL GOLD – aici castigi lingouri din aur

Cu un imprumut la amanet Romero si contractul de Amanet GOLD poti sa castigi unul din cele 10 lingouri din aur, 24kt, 5 grame.
Prelungește sau achită un contract de amanet Gold de la Romero și ești înscris automat în cursa pentru cele 10 lingouri de aur oferite lunar.

Pana in prezent am dat peste 400 de lingouri din aur, verifica cateva din impresiile clientilor care s-au bucurat de un astfel de premiu.

Pentru a semna un astfel de contract de amanet puteti sa aduceti aur, argint, platina, pietre pretioase. Mai multe informatii despre serviciile de amanet.

CONTRACTUL AVANTAJ PLUS- aici castigi masini si bani

Premii in bani si masini

Cand ai nevoie de bani, este important sa stii ca bunurile tale pot fi o sursa de bani. Alegerea unui amanet este o optiune accesibila pentru ca iti trebuie buletinul si o valoare: aur, argint, platina.  In plus te bucuri de o perioada de 30 de zile in care poti restitui suma primita. Vii la amanet, vinzi aurul, argintul sau platina sau semnezi un contract si primesti suma necesara. Este atat de simplu. Dar beneficiile tale ca si client de amanet nu se opresc aici.

La fiecare achitare sau prelungire de contract primiti cate un talon pe care il introduceti in urnele din punctele de lucru. Pe baza acestui talon intrati la tombolele cu premii in bani care au loc la sfarsitul fiecarei luni si la Marea Tombola Avantaj, al carei premiu este masina si are loc la fiecare trei luni. Premiile sunt valabile pentru toti clientii din Amanet Romero din Galati, Tecuci, Ramnicu Sarat Focsani, Bucuresti.

Pana in prezent am dat 22 masini Dacia Logan si nu ne oprim aici. Vrem ca toti clientii nostri sa ne cunoasca serviciile si toate avantajele care decurg dintr-o colaborare cu noi.

Descopera cateva din actiunile in care Romero s-a implicat aici!

CONTRACTUL SIMPLU – ECONOMIC

CONTRACTUL SIMPLU 

Clientii beneficiaza de toate facilitatile oferite de cardul de reducere Romero, de servicii rapide si credite pentru 30 de zile.

Daca aveti bijuterii vechi din aur, argint sau platina, care s-au demodat, sau care au defecte, ori daca ati gasit niste fragmente din aur, argint sau platina de la reparatii mai vechi, sau daca pur si simplu nu mai aveti ce sa faceti cu piesele respective si doriti sa le valorificati, Romero va ofera bani pe ele. Vezi mai multe despre cum functioneaza serviciul de amanet.

Suna Linia Verde