Cariera Romero

Echipa solida

Cariera Romero

Grija fata de clienti si flexibilitatea la cerintele lor au fost recomandarile noastre. Astazi avem aceeasi ambitie ca la inceput: sa nu refuzam niciun client. Acordam imprumuturi de la 10 lei pana la 10 000 lei sau chiar mai mult. Evaluam si cumparam orice fel de aur, orice cantitate, de la o cheita de 8K la un lingou de 24K. Cumparam orice fel de argint, orice cantitate, sub orice forma, fie ca este o bijuterie, un fragment de bijuterie sau un oricare alt obiect.

Joburi disponibile

Job Posting Title Location Department Date
Consilier Vanzari Bucuresti Bucuresti Vanzari January 9, 2023
Consilier vanzari Galati Galati Vanzari August 31, 2021

Activitatile echipei Amanet, Schimb Valutar, Transfer Romero sunt extrem de diverse: vanzare directa, analiza si evaluare, financiar, operatiuni, management, marketing, resurse umane. Pe masura ce apar nevoie in echipa te vom contacta. Trimite cv-ul tau pe adresa andreistir@romero.ro.

Tot ce ai de facut este sa trimiti cv-ul tau pe adresa andreistir@romero.ro

Romero s-a născut din dorința de reuși într-o economie de piață. O dorință post-decembristă bazată pe principiul capitalist că întotdeauna clientul e stăpân și că atunci când clientul e mulțumit, la fel e și “patronul”.
22 de ani mai târziu, cu o echipă de peste 70 de oameni și o cifră de afaceri de circa 10 milioane de euro. Principiul de bază este același: să ne mulțumim clienții. Indiferent dacă e vorba despre activitatea de amanet, de schimb valutar, vânzare bijuterii sau topitorie și achiziție de metale prețioase de la alte firme. Crezul nostru este că dezvoltăm relații pe termen lung cu toți cei cu care intrăm în contact și ne dorim din tot sufletul ca ei să aibă împăcarea că au făcut o alegere bună.

3 afaceri Amanet, Schimb Valutar, Transfer Romero, Romero Gold Trade si Maia Bijou si cei peste 20 de ani de activitate ne recomanda ca un partener si un angajator de nadejde.

Cum putem sa te ajutam ?

Contacteaza-ne pentru orice problema. Romero este aici pentru tine.

Multmuesc pentru premiu!

Stancovici Nicoleta

VREI SĂ TE ȚINEM LA CURENT CU NOUTĂȚILE DESPRE CAMPANIE?

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTERSUNTEM AICI CAND AVETII NEVOIE DE

Amanet aur, argint, platina

Descopera ce informatiile care sunt de ajutor atunci cand de afli intr-o casa de amanet: tipuri de contracte de amanet, ce poti sa amanetati, conditii de creditare.

Vrei sa schimbi valuta?

Schimbul valutar este negociabil. Descopera informatii despre cursul valutar si tombola activa aici.

Vrei sa trimiti sau a primesti bani prin Western Union?

Descopera serviciul Western Union. Acoperire in peste 200 de tari

Despre Romero

Inca din 1997, casa de amanet Romero s-a facut remarcata pentru serviciile de calitate puse la dispozitia tuturor celor care se afla in cautarea unor solutii financiare avantajoase. Daca la inceput aveam o singura activitate, aceea de amanet aur, in acest moment am introdus si alte servicii: schimb valutar, Western Union si doua magazine cu bijuterii pretioase din aur.

Timpul si-a pus amprenta in mod constructiv asupra activitatii noastre, iar numarul mare de clienti multumiti ne-a determinat sa ne extindem si mai mult. Astazi suntem in: Galati, Braila Tecuci, amanet aur sectorul 4 Bucuresti, Ramnicu Sarat si Focsani.

Suna Linia Verde