Cumparare Aur/Argint/Platina - Amanet Romero

Contactează-ne. Romero este aici pentru tine!

Multmuesc pentru premiu!

Stancovici Nicoleta

La Amanet Romero primesti pretul corect atunci cand cumparam orice gram de aur, argint sau platina.

Nu conteaza gradul de uzura. La amanet Romero, uzura nu influenteaza pretul de cumparare aur, argint sau platina. Vei primi de fiecare data un pret bun.

Daca aveti bijuterii vechi din aur, argint sau platina, care s-au demodat, sau care au defecte. Daca aveti fragmente din aur, argint sau platina de la reparatii mai vechi.  Sau daca pur si simplu nu mai aveti ce sa faceti cu piesele respective si doriti sa le valorificati, Amanetul Romero va ofera bani pe ele.

Studiu de caz:

Ai o cheltuială pe care nu ai prevăzut-o în buget. Ai nevoie de 500 de lei pentru 12 zile și te întrebi de unde îi poți obține, rapid.

  • Iei o bijuterie din aur și o aduci la Romero,
  • Noi evaluăm piesă pe care o aduci și constatăm că este de 14 k și are 4.2 gr,
  • Îți oferim suma cerută de 500 de lei.

 

Peste 12 zile vei avea de plătit 17.40 lei, adică 1.45 lei /zi.

Veniti cu buletinul si cu metalele pretioase: bijuteriile vechi, ceasuri, tacamuri etc la noi. Noi le vom face o evaluare tehnica (din ce fel de aur sunt: 8K, 14K, 20K etc) si va vom da bani pentru ele. Pretul pe gram nu va fi influentat de gradul de uzura ci este pretul pe gram afisat in punctul de amanet.

Calculul pentru suma primita este unul corect, usor de facut si este consemnat in documente. Veti primi si o dispozitie de plata cu suma de bani pe care o primiti.
Suma primita pentru bijuteriile vechi o puteti folosi ca avans pentru bijuterii noi, in oricare dintre magazinele noastre.

Cumpararea aurului, argintului sau platinii se realizeaza in conditii de maxima transparenta.

Suna Linia Verde