Cumparare Aur/Argint/Platina - Amanet Romero Galati

Contactează-ne. Romero este aici pentru tine!

Este primul meu lingou 🙂 Intentionez sa il vand.

CHIRIAC MIHAELA

Daca aveti bijuterii vechi din aur, argint sau platina, care s-au demodat, sau care au defecte, ori daca ati gasit niste fragmente din aur, argint sau platina de la reparatii mai vechi, sau daca pur si simplu nu mai aveti ce sa faceti cu piesele respective si doriti sa le valorificati, Romero va ofera bani pe ele.

Veniti cu buletinul si cu bijuteriile vechi la noi; noi le vom face o evaluare tehnica (din ce fel de aur sunt: 8K, 14K, 20K etc) si va vom da bani pentru ele, in functie de pretul oferit pe gram la momentul tranzactiei.

Uzura bijuteriilor dvs nu conteaza, ceea ce inseamna ca puteti primi maximum de bani chiar si pentru cateva zale dintr-un lant sau un fragment dentar.

Calculul pentru suma primita este unul corect, usor de facut si este consemnat in documente: dvs primiti un borderou de achizitie cu descrierea obiectelor vandute catre noi si evaluarea lor si o dispozitie de plata cu suma de bani pe care o primiti.
Suma primita pentru bijuteriile vechi o puteti folosi ca avans pentru bijuterii noi, in oricare dintre magazinele noastre.

cumparare-aur-argint-platina-amanet-romero-galati