Romero Amanet, Schimb Valutar, Transfer bani - Focsani, Bdul Unirii

Al 2(doi) lea punct de lucru in Focsani 

Experiența unui business în Focșani o trăim de un an de zile. Primul punct de lucru de amanet, schimb valutar, western union a fost deschis în iulie 2020. În 2021 continuăm planul nostru de extindere cu un nou punct de lucru de amanet, schimb, valutar și transfer de bani în orașul Focșani.

Astfel încât, începând cu 22.07.2021, ne veți găși pe Bdul Unirii nr.24.

Serviciile de amanet, schimb valutar și transfer de bani vor fi la standardele cu care clienții noștri sunt obișnuiți. Transparență în relația cu clienții, informații despre servicii comunicate corect. Mai mult, oferim respect, securitate și un mediu curat și prietenos în punctele de lucru.

Din 1997, momentul când am deschis primul punct de lucru. Până astăzi am învățat că doar cu valori sănătoase poți să crești.

Clienții din Focșani care sunt în căutarea unui amanet pe Bdul Unirii ar trebuie să știe despre noi că:

–            oferim împrumuturi rapide chiar și pentru10 lei,

–            primim aur, argint, platină,

–            nu contează uzură metalului pe care îl aduci. Poate să fie rupt, vechi veți primi suma afișată.

–            primim bijuterii, tacâmuri, banuri etc,

–            în baza cardului de discount va bucurați de tarife preferențiale.

Și da , veți primi mai mult decât avantajele de mai sus. Veți intra și la tombolele noastre. Tombole care ne-au consacrat, pentru care mulți din clienții noștri ne aleg pentru contracte de amenet de ani de zile.

 Mașini, lingouri din aur, bani

Fiecare premiu este alocat unui anumit tip de contract din care puteți să alegeți. Astfel, puteți să alegeți să intrați la tombolă Avantaj PLUS cu super premiile ei: 4 mașini Dacia LOGAN pe care le acordăm în fiecare an. Tot pentru Avantaj PLUS avem si 105720 lei pe care îi vom acorda în fiecare an. Sau puteți să alegeți tombola Gold pentru cele 10 lingouri din aur de 24 k, 10 gr pe care le oferim in fiecare luna.

 Un business în amanet este unul încărcat de doză de emoție. Clienții își lasă obiecte personale prețioase ca și garanție în schimbul sumei de bani necesare. Noi am înțeles perfect acest aspect. Asigurăm clienții că pe durata contractului ei vor fi sunați atunci când un contract se apropie de momentul în care expiră.

Un business în amanet este și pentru nevoi de baza dar și pentru investiții

Un business în amanet înseamnă să oferi servicii financiare atât clienților care au nevoie de medicamente dar și clienților care au afaceri și au nevoie de bani să achite marfa.

 Clienți  diferiți  – o nevoie comună – un împrumut rapid, pe termen scurt cu valori mici  sau mari.

 

Timpul, consecvența și pasiunea fac diferența în orice business,

Comunitate. Implicare.#FapteBune

Anii ne-au învățat că oamenii sunt un pachet de nevoi, de dorințe. Anii ne-au învățat că o companie sănătoasă obligatoriu trebuie să ofere ceva comunității din care face parte. Este felul în care ne asigurăm că “suntem bine împreună”. Din acest motiv, suntem activi în susținerea semimaratoanelor, echipelor sportive, a cauzelor în care sunt implicați .

Toate actiunile noastre s-au adunat sub o denumirea simplă #faptebune. #Faptebune în fiecare care zi sau atunci când ni se oferă ocazia să oferim suport. Campaniile sociale Romero au însemnat atât implicare în cadrul acțiunilor organizate de alte platforme comunitare dar și crearea unor campanii sau proiecte proprii.

Proiecte proprii Romero

În 2017 prin proiectul #faptebune cinci elevi cu rezultate bune la învățătură au primit: cărți, laptopuri, imprimante, îmbrăcăminte și bani pentru servicii medicale.

Din 2018 am dezvoltat relații cu spitalele din Galați și am achiziționat echipamente pentru: Spitalului de Obstetrică Ginecologie “Buna Vestire, Spitalul de Copii, Spitalul Județean.

În 2020 am oferit suport Fundației Inima de Copil, AIESEC și Centrul de zi Sfântul Spiridon și am achiziționat o mașînă pentru o tombolă organizată pentru Miruna, o fetiță de doar 4 ani cu Amitrofie spinală TIP 1.

Ne bucurăm ca în 2021 să fim alături și de Clubul Sportiv Alfa sperăm să fie începutul unei frumoase colaborări.

Credem că avem cu toții o alegere: putem fi indiferenți sau putem contribui în mod pozitiv la ce se întâmplă în jurul nostru. Indiferența nu ne costă nimic, la urmă urmei. Dar nici nu ajungem nicăieri dacă tot așteptăm să facă alții sau să ne pice din cer. Suntem foarte norocoși că ne-am adunat mulți suferinzi de idealism la Romero și grupul acesta se tot mărește. E o mulțumire extraordinară pentru noi să știm că am adus cuiva o bucurie sau că am dat o mână de ajutor cuiva care vrea să își îndeplinească un vis. E și ceva egoism aici, dar unul de bun augur, din care nu avem ce pierde. Că echipă suntem mulțumiți că jobul ne aduce satisfacțîi dincolo de salariul lunar. Proiectele sociale în care ne implicăm sperăm să se dezvolte, iar persoanele pe care le ajutăm acum să crească și să contribuie, la rândul lor, la dezvoltarea comunitățîi. Ne va fi tuturor mai bine dacă ne implicăm, fiecare cum putem”, spune Roșcă Dănuț, Director General Romero.

Planul nostru? Să ducem proiectul #faptebune și în alte orașe.

Echipa Romero,

In fiecare zi alaturi de tine

Suna Linia Verde