Anul acesta Amanet Romero a ales sa sustina initiativa Grow UP. - Amanet Romero Galati

Anul acesta Amanet Romero a ales sa sustina initiativa Grow UP.

 

Suntem solidari cu acele cauze care au un impact pozitiv in comunitate si ne bucuram sa putem participa si in acest an la evenimentul Semimaraton. Anul acesta Amanet Romero a ales sa sustina initiativa Grow UP.

Pana in prezent, in cei peste douazeci de ani de activitate, am oferit suport si ne-am implicat activ pentru sustinerea cauzelor care au ca obiectiv imbunatatirea vietii copiilor si nu numai. Noi stim ca “Unde’s multi puterea creste!”. Astfel incat, fiecare coleg din echipa a ales o cursa pe care sa o sustina cu suma de bani corespunzatoare.  Suma adunata de la toti colegii va fi fost dublata de catre Amanet Romero si donata la sfarsitul evenimentului echipei Grow UP.

Anul acesta Amanet Romero a ales Grow UP pentru ca stim ca lucrurile mari se fac pas cu pas, in timp si cu rabdare.

Conceptul Grow Up a fost  preluat de catre un grup mic de galateni care si-a propus sa creasca nivelul de constientizare asupra necesitatii curateniei nu doar acasa, in spatiile proprii, ci si in comunitate. Da, in comunitate, acolo unde multi oameni cred ca atitudinile lor se pierd intr-un peisaj atat de extins incat nu conteaza, nu mai sunt vizibili.

Cine si-ar stinge oare tigara de parchetul proaspat lacuit din sufragerie?

Grow UP si-a propus ca prin actiuni concrete, planificate sa creasca nivelul de constientizare #unparcpesaptamana. Grupul este format din parinti si copii. Parintii devin modele pentru cei mici. Iar cei mici vor forma o generatie cu un nivel ridicat de responsabilitate in comunitatea din care vor face parte.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa Romero Amanet, Schimb Valutar si Transfer.

Suna Linia Verde