Schimb Valutar - Evolutie - Curs Valutar - Romero

Curs valutar evolutie

SCHIMB VALUTAR ROMERO

Evolutie euro si dobanziCurs valutar I Evolutie

Euro a revenit la valoarea cotata de 1,16 dolari în cursul celei de-a treia săptămâni a lunii octombrie. Cursul valutar are o evolutie imprevizibila.

La aceasta situatie s-a ajuns datorita instabilitatii dolarului. La randul lui fiind de declinurile din productie si situatia pietii imobiliare. Se asteapta ca rezerva Federală SUA se va reduce mai repede decât Banca Centrală Europeană.

Se așteaptă ca oficialii Fed să înceapă reducerea achizițiilor de active în noiembrie. In plus se asteapta ca BCE va ridica ratele până la sfârșitul anului 2022.

Președintele BCE Lagarde a declarat în weekend că banca centrală  va continua să sprijine economia zonei euro pe măsură ce persistă consecințele pandemiei.

Masurile propuse sunt de atenuare a fricii de inflație a pieței.  Asteptarea este ca lipsa de aprovizionare sau creșterea prețurilor la energie să fie tranzitorii.

Articol preluat de pe Trading Economics

Ai nevoie de un imprumut rapid?

Curs negociabil la schimbul valutar Romero.

Trimiti si primesti bani in peste 200 de tari.

image00014

Al 2(doi) lea punct de lucru in Braila Ne gasiti pe Str. Transilvaniei

Ne gasiti si pe Str Transilvaniei in Braila cu serviciile de amanet, schimb valutar si transfer de bani catre cati mai multi clienti.

Acum oferim servicii care aduc satisfactii, confort si siguranta catre mai multi clienti.

Serviciile de amanet, schimb valutar și transfer de bani vor fi la standardele cu care clienții noștri sunt obișnuiți.

5

Castiga masina Tombola Avantaj Plus

Cand te afli intr-o situatie dificila si ai nevoie de bani, tot ce trebuie sa faci este sa vii cu buletinul si cu aur, argint sau platina la Amanet Romero. Aurul pe care il aduci poate fi de orice carataj si in orice forma. Noi il vom primi si iti vom oferi suma corecta dupa ce vom evalua obiectele. Imprumuturile oferite in regim de amanet pot fi restituite intr-o perioada de 30 de zile. Dar beneficiile tale ca si client de amanet nu se opresc aici. Casele de amanet sunt in numar de 18 situate in Galati, Bucuresti, Focsani, Ramnicu Sarat si Tecuci.

Suna Linia Verde