Cine Suntem - Amanet Romero Galati - Bucuresti - Tecuci

Cine Suntem

Timpul, consecventa si pasiunea fac diferenta in orice business, in orice initiativa. Pentru Romero ele au insemnat deschiderea  a 16 puncte de amanet si un pas mare, extinderea catre Bucuresti.  Din 1997 firma, a avut o crestere organica. A pornit mai intai cu o singura activitate si un singur punct de amanet . Treptat a adaugat schimbul valutar, serviciul de western union si vanzarea de bijuterii.

Doar o mana de oameni, si-a pus la bataie timpul, energia si, motivata de o viziune comuna, parcurge un drum lung impreuna. Timpul, consecventa si pasiunea au facut ca echipa sa ramana in lunii mari aceeasi .

Desi a fost un business local.

De la bun inceput s-a comportat ca un business cu o viziune unitara, pregatit sa  se multiplice si in afara orasului dar orientat si catre nevoile comunitatii. Am urmarit mereu ca punctele de amanet sa fie curate si coerente, personalul sa fie in permanenta instruit. Am evaluat si urmarit in relatia cu clientul, serviciile sa fie comunicate corect tuturor clientilor si evident sa fim flexibili. O noutate pe care am adus-o pentru toti clientii din amanet este ultimul instrument creat: plata comisioanelor direct de pe site-ul nostru www.romero.ro..\  Astfel, clientul nu mai este obligat sa vina in punctele noastre de amanet atunci cand au de platit un comision la amanet.

Un business in amanet este incarcat de doza de emotie pentru multi clienti pentru ca primesc suma necesara daca lasa ca si garantie un obiect personal. Pentru Romero acest element a dus la o responsabilizare vis a vis de modalitatile in care bunurile clientilor sunt depozitate.

Clientii sunt extrem de diferiti. Putem sa avem client care are nevoie de bani sa cumpere marfa sau  un client care are nevoie de o suma mica de bani sa isi poata cumpara medicamentele. Sunt tipologii diferite de clienti si o nevoie comuna. Clientii care aleg serviciile unui amanet au o nevoie comuna: un imprumut rapid, pe termen scurt cu valori mici  sau mari.

 

Istoria amanetului

Asa functioneaza lucrurile intr-un amanet in 2019 si asa functionau si acum 3000 de ani cand in spatiul Asiatic functiona in linii mari intr-un mod asemanator.

Un nou serviciu a fost adaugat in portofoliul Romero, Romero Gold Trade. Am pastrat tiparul si pentru departamentul dedicat clientilor nostri persoane juridice care au nevoie de servicii de analiza si topire a metalelor pretioase. Indiferent de greutate, forma, puritate suntem capabili sa topim, sa analizām in propriul laborator si sa facem plata cat timp clientul isi bea cafea la noi in birou.

Valorile noastre sunt si acum in 2019 aceleasi din 1997. In orice initiativa, tranzactie clientul este mereu pe primul loc. Cu fiecare tranzactie ne propunem sa crestem serviciile primite de client. Orice tranzactie trebuie realiza avand la baza principiile eticii si integritatii morale.

Viziunea unitara o pastram si modul in care intreaga echipa Romero se aduna, raspunde atunci cand ne implicam in comunitate. Semi-maratoanele, cauzele in care sunt implicati copiii sunt in atentia noastra de an de an. Multe din ele s-au adunat sub o denumirea simpla #faptebune. #Faptebune in fiecare care zi sau macar atunci cand ni se ofera ocazia sa oferim suport. Actiunile realizate de catre Romero au fost atat prin implicare in cadrul actiunilor organizate de alte platforme comunitare din Galati cat prin crearea unor ocazii proprii.

#faptebune

Primul proiect #faptebune a fost realizat cu ajutorul cadrelor didactice de la un liceu din Galati. Cinci elevi cu rezultate bune la invatatura s-au bucurat de sprijinul de la Romero. Toate bunurile achizitionate pentru acest proiect: cartile, laptopul, imprimanta, imbracamintea si banii pentru servicii medicale au fost impartite intre cei cinci copiii, in functie de dorinta lor.

De anul trecut ne-am dorit sa facem ceva mult mai semnificativ pentru comunitate. Astfel, am venit in sprijinul Spitalului de Obstetrica Ginecologie “Buna Vestire”. 34500 de lei au fost acordati pentru achizitia de: Lampi fototerapie cu lampi tip LED si lumina albastra, cardiotocograf, injectomat. Pentru noi, suportul acordat maternitatii a fost mai mult decat o sponsorizare ci o incurajare pentru companiile din Galati sa ofere sprijinul acestor institutii de care intreaga comunitate are nevoie. Anul acesta continuam sa oferim suportul nostrum spitalelor din Galati si suntem in discutii atat cu Spitalul de Copii cat si cu Spitalul de Obstetrica Ginecologie “Buna Vestire”.

Cum putem sa te ajutam ?

Contacteaza-ne pentru orice problema. Romero este aici pentru tine.

Multmuesc pentru premiu!

Stancovici Nicoleta

Suna Linia Verde