Imprumut rapid amanet Romero - Amanet Romero Galati

Nevoia unui imprumut rapid poate sa apara oricand si pentru orice suma: mic sau mare.

Aurul adus la Amanet se transforma in bani, tot  sub forma unui imprumut rapid.  Cand este o plata de facut si nu este o alta sursa de la care sa vina bani, retine ca poti sa amanetezi bijuteriile din aur, argint si platina pentru o perioada si sa primesti in schimb banii necesari.

Bijuteriile, metalele pretioase vor sta in amanet, ca si garantie, pana cand se recupereaza suma oferita si comisionul corespunzator. Este simplu, rapid, rezolvi urgenta si mergi mai departe.

 

Simulare pentru un imprumut rapid de 1000 de lei: 

 

Criterii de analizat De la o ruda Amanet Banca Firma de creditare
Timpul in care intrati in posesia banilor Depinde de ruda/prieteni PE LOC Intre 24 h si 5 zile Intre 24 h si 10 zile
Acte necesare pentru obtinerea creditului Nici un act Buletinul si un obiect din aur, argint sau platina, Acte care sa dovedeasca un venit minim, o perioada minima la locul de munca, contract pe perioada nedeterminata Venituri lunare, indiferent de sursa, numar de telefon mobil si adresa de email personal, poza buletin si dovada veniturilor (extras cont, adev salariu, talon de pensie, etc)
Alte costuri Relatia poate sa dispara daca intarzii sau apelezi foarte des FARA Comision analiza
Dobanda In functie de intelegere Intre 30% si 50% Intre 16.26% – 23% intre 80% si  7715%
Timpul in care creditul poate fi returnat Depinde de ruda/prieteni intre 30 si 90 zile, cu posibilitate de prelungire Intre 1 si 5 ani Intre 62 zile si 48 de saptamani
Nr ratelor pentru rambursarea credutului Numarul ratelor este stabilit de ruda Platiti in cate rate doriti. Intre 12 si 60 Intre 2 rate si plata saptamanala

Observatie: Situatia este creata pentru anul 2019.

as vrea sa:

'

Suna Linia Verde