Romero ofera Sponsorizare Jandarmeriei din Galati - Romero

#faptebune

Trecem toti printr-o perioada unica in istorie care ne uneste sub aceeasi umbrela, cu aceleasi ganduri si preocupari. O perioada care ne forteaza sa ne intoarcem catre lucruri din ce in ce mai simple, care ne reaminteste ca doar impreuna orice efort, oricat de mic, conteaza.

Compasiunea si grija fata de cel de langa noi au fost, credem noi,  temele majore ale acestei crize pentru Institutii-Oameni-Companii.

Din intreaga comunitate s-au ridicat oameni care au dat o mana de ajutor celor pe care ii cunosteau sau nu. Oameni simpli s-au indreptat catre cei care erau lipsiti de orice ajutor sau catre cei care se aflau intr-un pericol real prin locul de munca in care activau.

Oameni simpli si companii au facut un efort si au oferit: paine, manusi, aparatura si ce mai era necesar.

#Faptebune este un proiect initiat de Romero de mai bine de doi ani si a strans o multitudine de donatii oferite catre Institutii, ONG-uri, copii, cauze etc. Criza generata de Covid si dorinta noastra de a oferi ceva comunitatii din care facem parte ne obliga sa nu fim indiferenti.

Intreaga echipa si-a dorit sa ajute Jandarmeria din Galati. Cu aceasta ocazia am cunoscut oameni minunati si am putea spune ca am marit cercul de prieteni.

Pentru Jandarmerie am achizitionat dezinfectanti si manusi.  Incurajam si celelalte companii din Galati sa ofere sprijin.

 

Intreaga Echipa Romero va multumeste pentru grija si seriozitatea cu care va faceti meseria. 

Fiti sanatosi pentru voi, pentru cei dragi voua si pentru noi 🙂

 

“Avem deja 2 luni de când nouă, jandarmilor gălățeni,  zilele ni s-au transformat în nopți, iar nopțile în zile. Oboseala a devenit sinonim cu rutina. Suntem în stradă, acolo unde este mare nevoie de noi, în încercarea de a opri un inamic nevăzut. Dacă în toate acțiunile militare ai de-a face cu un inamic văzut și identificat, acum trebuie să ne luptăm cu necunoscutul. Nu ne sperie nimic, însă, cel mai mult ne speri gândul că cei dragi pot suferi din cauza noastră, iar pentru acest lucru avem nevoie constant de protecție. Da, și jandarmii, acei oameni imenși, au nevoie de proteție, protecție împotriva infectării.

Zilele acestea am observat că, comunitatea vibrează la nevoile forțelor de ordine și ale medicilor, iar din puținul pe care îl are încearcă să dăruiască și lor. Astăzi mi s-a confirmat, încă odată, că societatea civilă dă dovadă de responsabilitate și de maturitate. Un telefon primit de la personalul ROMERO Galați  m-a luat prin surprindere. La celălat capăt, o voce caldă care îmi spunea cât de mult apreciează ei ceea ce facem noi pentru siguranța locuitorilor județului Galați, iar din acest considerent au hotărât să ne ofere o soluție pentru dezinfectarea autospecialelor jandarmeriei și a echipamentului de protcție a personalului nostru.  Nici nu știau ei cât de multă nevoie aveam noi de aceată soluție.

Cu plăcere am primit darul oferit și l-am trimis către structurile de ordine publică, astfel că, la terminarea misiunii, colegii mei își mai iau o piatră de pe inimă.

Vă mulțuim dragi prieteni de la ROMERO pentru ajutorul oferit. Trebuie să credeți că acestea nu este dar pentru noi, jandarmii gălățeni, ci un ajutor oferit comunității, pentru că noi suntem în mijlocul ei, permanent. Cu profund respect, jandarmii din Galati. ” Locotenent Catalin Mircea BADIN putator de cuvant Jandarmeria Galati.

Suna Linia Verde