Romero sustine performanta

Romero sustine performanta

Romero sustine performanta!

Toti stim ca noile tehnologii revolutionare au schimbat lumea in bine. Majoritatea inventiilor vin in ajutorul omenirii, dar de fapt depinde de noi ce decidem sa facem  in legatura cu o anumita tehnologie. Domenii precum:  neuro- biologie, psihologie, medicina, fizica, mecanica si nu numai sunt puternic influentate de rapiditatea cu care tehnologia evolueaza. Cu cat mergem mai mult spre viitor, cu atat automatizam mai multe procese ca sa avem timp liber pentru noi
Cel mai dificil pentru astfel de proiecte este colectarea de sponsorizari. Anul acesta ne dorim sa sustinem performanta a patru elevi galateni, care s-au calificat pentru Olimpiada Mondială WROTM care va avea loc in Costa Rica, oferindu-le suport financiar.

Ce este Olimpiada de Robotică Educaţională WROTM

Olimpiada de Robotică Educaţională WROTM este un proiect educaţional internațional de succes, prin care tinerilor le este stârnit interesul pentru ştiinţă, pentru studierea disciplinelor inovative în domeniul tehnic, robotica educaţională fiind un domeniu extrem de atractiv, motivându-i pe aceştia pentru a opta în viitor spre o carieră din domeniul ingineriei. Competiţia contribuie ca orientarea spre știință și tehnologie să se facă de timpuriu, pe parcursul pregătirii în cadrul învăţământului primar şi gimnazial. Este promovată şi încurajată implicarea tuturor membrilor comunităţii locale, persoane fizice/instituţii/organizaţii, în procesul educaţional dezvoltat in jurul competiţiei.

Galati. Performante. Robotica

În ultimii patru ani, tinerii gălățeni au putut participa și reprezenta orașul Galați și România, la faza naţională a Olimpiadei de Robotică Educaţională World Robot OlympiadTM (WROTM), organizate în Jakarta – Indonezia (2013), Sochi – Rusia (2014), Doha – Qatar (2015) și New Delhi – India (2016).
La cea de-a cincea ediție a fazei naționale a WROTM cu tema “Sustainabots: Robots for sustainability”, organizată la București în data de 11.06.2017, echipa Hot Steel s-a calificat la categoria competițională ”CREATIVITATE.

Astfel de performante trebuie sustinute de comunitatea locala pentru ca pot face o mare diferenta in calitatea serviciilor primite pe viitor.
ROMERO

Ar putea sa te intereseze si istoria amanetului

as vrea sa:

'

Suna Linia Verde