Save Miruna SMA 1- Romero, Amanet, Schimb Valutar, Trasfer

Incepem anul cu o veste buna.

Ne plac vestile bune. Vestile bune la noi se numesc #faptebune. Faptele bune sunt cele care aduc lumina, umanitate, caldura. Este un fel unic de a spune ca “sunt aici”, “imi pasa”, “iti acord timp, energie, bani sa fii bine”.

Poate ati auzit de Miruna. Este o fetita de doar 4 ani care are o boala extrem de rara, SMA 1.  Puteti gasi mai multe informatii despre boala ei pe pagina creata pe siteul amitrofie-spinala.ro.

Am inceput pagina de pe blog cu “veste buna”.  Vestea buna este ca Romero a mai facut o #faptabuna, a cumparat o masina Dacia Logan pentru Miruna. Nu este prima masina pe care o cumparam :). Romero are o traditie si ofera la fiecare trei luni cate o masina Dacia Logan unui client care amaneteaza la noi si alege Contractul Avantaj. Doar ca de data aceasta masina a fost cumparata pentru Miruna.

Costul tratamentului: 2.1 milioane de dolari! Asta este pretul pentru viata Mirunei. Noi ne dorim doar sa fim un motoras care sa o ajute sa stranga oameni, bani, idei in jurul puiului de om. Suntem convinsi ca or sa apara si alte oportunitati pentru Miruna. Trebuie doar ca stiri despre situatia ei sa apara, sa fie descoperite de mai multi oameni.

Faci parte din echipa #faptebune!

Romero ofera o masina pentru Miruna!

Miruna are o pagina de Facebook pe care gasiti un grup mare de oameni inimosi care vand lucruri si servicii. Toti banutii ajung in contul Mirunei. Romero va organiza o tombola pe pagina de Facebook.com/SavemirunaSMA1  premiul este chiar masina oferita de noi.

Cum se poate castiga masina?

Mecanismul sa intrati la tombola al carei premiu este o masina Dacia Logan este extrem de simplu. Tot ce trebuie sa faceti este sa donati minim 20 de lei prin oricare din metodele de plata care apartin Mirunei. Important este sa scrieti #CastigMasina si ati intrat la tombola. Extragerea se face imediat ce se vand cele 10000 de numere scoase la tombola.

Despre masina oferita de Romero

Masina pusa la tombola este o Dacie Logan de culoare rosie.

DACIA LOGAN Seria limitată PLUS TCe, 100 GPL
Motor: TCe 100 GPL
Cilindree (cm3): 999
PREȚ=10332 EURO

 

Descoper-o pe Miruna si ajut-o si tu.

Miruna este un copil asteptat cu dragoste si nerabdare. La 10 luni parintii au observat ca puiul de

 om are o evolutie diferita fata de unii copii si au facut controale care au dus la un diagnostic clar SMA
1.
Au avut nenumarate provocari cauzate de sistemul medical. S-au luptat pentru fiecare informatie. Au primit multe usi inchise in nas.
Dar au inceput sa apara: oportunitatile si informatii despre posibile tratamente. Au inceput
 mai intai sa administreze Spinraza.  Este un tratament care se injecteaza in coloana. Un tratament extrem de dureros pentru copii.
Iar din luna mai 2020, in Europa s-a aprobat un medicament Zolgensma,(cunoscut ca cel mai scump medicament din lume 2.1 milioane de $) fara limita de varsta, doar cu limita de 21 kg, Miruna are acum 12 kg. Acest tratament actioneaza asupra genei lipsa si se face o singura data.  Tratamentul este o speranta ca viitorul Mirunei se poate schimba.

Vorbeste cu noi. Revenim

Sunt de acord sa fiu contactat in caz de castig premii
Sunt de acord sa primesc informari prin SMS despre posibile premi si campanii de marketing

Alte #faptebune

Să te gândești la cel de lângă ține. Să îi întinzi o mâna de ajutor. Să te îngrijești ca măcar jumătate de pas să pară mai ușor de făcut.

Așa am perceput discuția cu părintele Mogoș de la Biserica Sfântul Spiridon.

Centrul de zi pentru copii Sfantul Spiridon, Galati

este un proiect inițiat de Părinte din grijă pentru cei mici.

Și-a propus ca prin Centrul creat să prevină abandonul școlar. Iar din 2014 este deja o generație de copii care a crescut o dată cu Centrul.
O masă caldă, rechizite, consiliere și educația toate asigură confortul mental și sufletesc pentru ca un pui de om să înțeleagă ca viitorul sau nu este unul pecetluit.

Pentru noi, întreaga echipa Romero Amanet, Schimb Valutar, Transfer Bani este o onoare să cunoaștem astfel de oameni și ne bucurăm să îi putem ajută.

Centrul de zi pentru copii Sfantul Spiridon, Galati

este unul din proiectele pe care am ales să le susținem financiar pentru ca ei la rândul lor să ofere servicii mai bune pentru copiii din Centru.

Cine se poate implica? Oricine.
Cu ce putem ajuta? Cu orice: bani, laptopuri, rechizite, haine si chiar implicare directă in educația copiilor daca avem abilitațile necesare.
Intră aici dacă vrei sa cunosti proiectele noastre:

#faptebune

Fundatia Inima de Copil  a fost înfiiințată în Decembrie 1996 de un mic grup de prieteni care își doreau să ajute câțiva copii ai străzii și un grup de 25 de copii HIV abandonați într-un spital din Galați, cu care viața le intersectase drumurile.
Deși aveau la dispoziție doar o inimă mare, dorința de a face bine pentru ”aproapele” lor și puținele lor resurse personale, “voluntarii” au început să schimbe constant și magic viețile acestor copii neglijați și uitați.
Singuri nu pot face nimic. Ei schimbă lucrurile doar împreună cu oamenii care viseaza la o Romanie mai bună, în care nici un copil nu este condamnat la sărăcie și are șansa de a deveni un adult împlinit, bun și echilibrat.
Romero Amanet, Schimb Valutar, Transfer Bani

a ales să sustină financiar

Fundatia Inima de Copil

si să contribuim la puterea multiplicatoare a binelui.
Proiectele lor sunt multiple: suport pentru copiii cu dizabilitati, alimente, burse pentru copiii merituoși, realizarea de produse pentru vanzare.
Cine poate să ajute? Oricine!
Cum puteti să ajutati? Bani, alimente, timp.
Intrați și descoperiți și restul proiectelor in care s-a implicat

Romero Amanet, Schimb Valutar, Transfer Bani

https://romero.ro/category/fii-informat/

Crestem impreuna,

Sprijinim Maternitatea Buna Vestire.

Proiect: Suport pentru Spitalele din Galati

 

#FapteleBune, toate raman in urma noastra ca o dovada ca gandurile noastre sunt orientate catre comunit

atea din care facem parte, in care ne-am format. Cei  peste 20 de ani de activitate, pentru noi, echipa Romero ne-au invatat sa avem grija unii de altii si de comunitatea din care facem parte.

Proiectele Romero, fie ca au fost mici sau mari, au fost cele care au turat mereu motoarele, care au urnit si unit mereu echipa.

 

 

Avem un nou proiect, asa il consideram, prin care vrem sa oferim suport spitalelor din Galati, proiect inceput in 2019. Maternitatea Buna Vestire a fost primul beneficiar.

In 2019, Maternitatea Buna Vestire a beneficiat de o sponsorizare in valoare de 34500 lei pentru achizitia de: Lampi fototerapie cu lampi tip LED si lumina albastra, Cardiotocograf si Injectomat. Separat, tot in 2019, a fost oferit suport si pentru achizitia de covorase antibacteriene

Anul acesta Maternitatea Buna Vestire a beneficiat de un  sistem automat de nebulizare si de Dezinfectant  pentru suprafete si microaeroflora in valoare de 20600 lei.

 

Nume produs Descriere
NOCOSPRAY sistem automat de nebulizare, pentru dezinfectia microaeroflorei si suprafetelor pe cale aeriana, cu urmatoarele caracteristici
Solutia Nocolyse dezinfectant pe baza de peroxid de hidrogen. Consumul fiind foarte mic. Este produsul cu cel mai mic consum de pe  piata.

 

In cei peste 20 de ani de activitate ne-am implicat activ pentru sustinerea cauzelor care au ca obiectiv imbunatatirea vietii copiilor, oferirea de suport comunitatii din care facem parte. Clubul Lui Filip, Si noi suntem copiii vostri, Copiii din Valea orasului, proiectul Fundatiei Printesa Margareta, Fondul de burse – Fundatia Comunitara, echipa de futsal United, care a avut si are rezultate excelente, campionatul national de Karate, liceul LVA, Clubul Rotary pentru achizita de incubatoare, Asociatia Ma bucur de viata au beneficiat de sprijin in proiectele proprii oferit de Romero.

Am crescut cu fiecare proiect creat. Am aflat povesti, am indeplinit vise, am unit oameni, am facut parte din proiecte mai mari. Si cu toata aeasta bogatie ne-am dorit un proiect al nostru, asa a luat nastere compania  ”Fapte bune in fiecare zi”, pri

n intermediul careia am oferit suport copiilor cu vise mari.

Din 2019 pasim in proiecte mari care vizeaza sanatatea, securitatea oamenilor si ne alaturam spitalelor din Galati. Pe aceasta cale trimitem si un gand catre oamenii din afaceri din Galati si ii rugam sa se implice atunci cand li se ofera posibilitatea. Cineva drag s-ar putea sa se bucure de mai mult confort, de siguranta, de securitate, de dotari superioare.

Impreuna vom fi mai bine!

Echipa Amanet Romero

 

Suna Linia Verde