Sprijinim Maternitatea Buna Vestire.- Romero Amanet

Alte #faptebune

Crestem impreuna,

Sprijinim Maternitatea Buna Vestire.

Proiect: Suport pentru Spitalele din Galati

 

#FapteleBune, toate raman in urma noastra ca o dovada ca gandurile noastre sunt orientate catre comunit

atea din care facem parte, in care ne-am format. Cei  peste 20 de ani de activitate, pentru noi, echipa Romero ne-au invatat sa avem grija unii de altii si de comunitatea din care facem parte.

Proiectele Romero, fie ca au fost mici sau mari, au fost cele care au turat mereu motoarele, care au urnit si unit mereu echipa.

 

 

Avem un nou proiect, asa il consideram, prin care vrem sa oferim suport spitalelor din Galati, proiect inceput in 2019. Maternitatea Buna Vestire a fost primul beneficiar.

In 2019, Maternitatea Buna Vestire a beneficiat de o sponsorizare in valoare de 34500 lei pentru achizitia de: Lampi fototerapie cu lampi tip LED si lumina albastra, Cardiotocograf si Injectomat. Separat, tot in 2019, a fost oferit suport si pentru achizitia de covorase antibacteriene

Anul acesta Maternitatea Buna Vestire a beneficiat de un  sistem automat de nebulizare si de Dezinfectant  pentru suprafete si microaeroflora in valoare de 20600 lei.

 

Nume produs Descriere
NOCOSPRAY sistem automat de nebulizare, pentru dezinfectia microaeroflorei si suprafetelor pe cale aeriana, cu urmatoarele caracteristici
Solutia Nocolyse dezinfectant pe baza de peroxid de hidrogen. Consumul fiind foarte mic. Este produsul cu cel mai mic consum de pe  piata.

 

In cei peste 20 de ani de activitate ne-am implicat activ pentru sustinerea cauzelor care au ca obiectiv imbunatatirea vietii copiilor, oferirea de suport comunitatii din care facem parte. Clubul Lui Filip, Si noi suntem copiii vostri, Copiii din Valea orasului, proiectul Fundatiei Printesa Margareta, Fondul de burse – Fundatia Comunitara, echipa de futsal United, care a avut si are rezultate excelente, campionatul national de Karate, liceul LVA, Clubul Rotary pentru achizita de incubatoare, Asociatia Ma bucur de viata au beneficiat de sprijin in proiectele proprii oferit de Romero.

Am crescut cu fiecare proiect creat. Am aflat povesti, am indeplinit vise, am unit oameni, am facut parte din proiecte mai mari. Si cu toata aeasta bogatie ne-am dorit un proiect al nostru, asa a luat nastere compania  ”Fapte bune in fiecare zi”, pri

n intermediul careia am oferit suport copiilor cu vise mari.

Din 2019 pasim in proiecte mari care vizeaza sanatatea, securitatea oamenilor si ne alaturam spitalelor din Galati. Pe aceasta cale trimitem si un gand catre oamenii din afaceri din Galati si ii rugam sa se implice atunci cand li se ofera posibilitatea. Cineva drag s-ar putea sa se bucure de mai mult confort, de siguranta, de securitate, de dotari superioare.

Impreuna vom fi mai bine!

Echipa Amanet Romero

 

Suna Linia Verde