Tombola Amanet Romero, 11 masini

Amanetul Romero, cu o experienta de 20 de ani in domeniu, ofera solutii financiare pentru toti clientii sub forma de imprumuturi pentru o durata de maxim 90 de zile.

10 masini in 2 ani!

De la bun inceput ne-am dorit sa venim in intampinarea clientilor nostri, sa oferim servicii personalizate, sa fim un suport real, sa fim transparenti, onesti si sa aducem bucurii. Acestea sunt motivatiile care au dus la crearea contractelor Gold si Avantaj Plus.

Povestea Avantaj Plus a inceput din 2015 si de atunci, o data la trei luni, unul din clientii nostri pleaca acasa cu cate o masina castigata la tombola.

Amanet Romero a dat 10 Dacii Logan!! Ultima extragere a avut loc vineri, 30.06.2017.  Am dat o superba Dacie Logan, rosie, model Ambiance pentru ca Romero a avut motiv dublu de sarbatoare, implineste 20 de ani de activitate.

Dupa multe emotii, castigatorul absolut a fost domnul Stanescu Octavian.  Si pentru prima data castigatorul a fost prezent atunci cand talonul a fost extras din urna!

Tombola Avantaj Plus s-a incheiat cu o super surpriza pentru cei aflati la eveniment: extragerea celor 20 de castigatori ai premiilor a cate 50 de lei.

De ce să alegeti Amanet Romero?

Puteți împrumuta orice sumă de bani, cu un comision mic, doar cu buletinul și o garanție în aur, pentru o perioadă de 90 de zile. 

De asemenea, puteți restitui suma împrumutată mai devreme, astfel comisionul fiind recalculat în funcție de numărul de zile.
În plus, veți beneficia de card de reducere, care vă garantează un comision redus, negociere la cursul de schimb valutar și 5% reducere la achiziționarea de bijuterii din magazinele Maia Bijou.

Romero da a 11-a masina

TOMBOLA SEPTEMBRIE!

Cum putem sa te ajutam ?

Contacteaza-ne pentru orice problema. Romero este aici pentru tine.

Multmuesc pentru premiu!

Stancovici Nicoleta

as vrea sa:

'

Suna Linia Verde