Schimb Valutar I negociaza cursul valutar

Leul românesc pierde din nou teren.Perechea euro-dolari I Evolutie

Dacă ne raportăm la ce se întâmplă actual pe piața monetară din întreaga lumă, observăm că trecem la nivel mondial printr-o perioadă plină de provocări pe toate planurile.

Indiferent despre ce tipuri de joburi vorbim, sau despre ce statut avem: de angajat, de angajator, toate activitatile noastre sunt influențate direct de evolutia cursurilor valutare.

Trecem încă printr-o perioadă de criză care afectează atat Europa cat si restul lumii. Angajati si angajatori trec prin situatii de criza impactati direct fiind de: inflatie, evolutia preturilor, de stocurile incerte, crizele dintre state.

Analiștii preconizează că această situație nu se va termina prea curând.

Toate aceste aspecte inevitabil influențează piața valutară. Pe plan monetar în momentul de față se vorbește despre mai multe tendințe: depreciere USD, volatilitate monetară, lichidarea dolarului, declinul unor banci.

Dar cel mai de interes scenariu pentru noi este cel legat de relația dintre euro și dolar. Acestea fiind principalele 2 valute la care ne raportăm cel mai des atunci când ne interesează un curs valutar. Urmărind perechea euro/dolar analiștii au constatat că la sfârșitul lunii septembrie 2022 a fost atins cel mai scurt punct între cele 2 valute și anume 0,95. În prezent lucrurile s-au schimbat raportându-se în prezent la un punct situat între 1,05-1,07. Legat de acest scenariu specialiștii prevăd că urmează o revenire puternica euro, dar pentru că acest lucru să se întâmle trebuie făcute mișcări concrete în perioada următoare.

Alți jucători importanți la care se raportează piața valutară din România în afară de EUR și USD sunt lirele sterline, francii elvețieni și aurul. Până la alte statistici din partea economiștilor trebuie să înțelegem că momentan ne aflăm într-o situație independentă de noi care se raportează la tendințele și crizele mondiale.

Urmariti graficele de mai jos.

SUNTEM AICI CAND AVETII NEVOIE DE

PLATIM 100% VALOAREA AURULUI, ARGINTULUI, PLATINEI

Oferim clientilor pretul afisat. Nu conteaza uzura sau forma metalelor pretioase aduse.

ESTI CONECTAT LA BUNURILE TALE

Clientii sunt sunati cu minim 24 de ore inainte ca un contract sa expire.

BANI RAPIZI ȘI SIGURI

În doar 7 minute și cu o garantie în aur împrumuți oricâți bani dorești de la Amanet Romero.

Poti rambursa orice suma doresti. Descopera contractele de amanet.

AU NEVOIE DE UN CURS VALUTAR AVANTAJOS?

CERE-L AICI!

AI NEVOIE DE BANI?

Amanet aur, argint, platina

Descopera ce informatiile care sunt de ajutor atunci cand de afli intr-o casa de amanet: tipuri de contracte de amanet, ce poti sa amanetati, conditii de creditare.

Vrei sa schimbi valuta?

Schimbul valutar este negociabil. Descopera informatii despre cursul valutar si tombola activa aici.

Vrei sa trimiti sau a primesti bani prin Western Union?

Descopera serviciul Western Union. Acoperire in peste 200 de tari

PRIVAT
PRIVAT
2021-02-07
Foarte bun
Claudiu Petrea
Claudiu Petrea
2019-12-29
Mona Olal
Mona Olal
2019-11-05
Marian Milovici
Marian Milovici
2019-05-09
Sebastian Caleap
Sebastian Caleap
2018-05-02

Despre Romero

Inca din 1997, casa de amanet Romero s-a facut remarcata pentru serviciile de calitate puse la dispozitia tuturor celor care se afla in cautarea unor solutii financiare avantajoase. Daca la inceput aveam o singura activitate, aceea de amanet aur, in acest moment am introdus si alte servicii: schimb valutar, Western Union si doua magazine cu bijuterii pretioase din aur.

Timpul si-a pus amprenta in mod constructiv asupra activitatii noastre, iar numarul mare de clienti multumiti ne-a determinat sa ne extindem si mai mult. Astazi suntem in: Galati, Braila Tecuci, amanet aur sectorul 4 Bucuresti, Ramnicu Sarat si Focsani.

SI MAI MULTE PREMII

URMARESTE PAGINA DE FACEBOOK!

URMEAZA TOMBOLA LIKE&SHARE CASTIGI BIJUTERIA!

Suna Linia Verde