Amanet Romero alearga pentru Nicolas. Dublam suma stransa pentru Semimaraton

<span class="hpt_headertitle">Amanet Romero alearga pentru Nicolas</span>

Amanet Romero alearga pentru Nicolas

In cei douazeci de ani de activitate de amanet, ne-am implicat activ in sustinerea multor cauze. La aceasta editie a Semimaratonului vom alerga pentru cauza lui Nicolas, un baietel de 12 ani care a suferit, împreună cu familia lui, un grav accident de mașină.

În timp ce se deplasau către mare, au fost loviți de un tir, incident în urma căruia Nicolas a ajuns în comă la spital, iar medicii îi dădeau foarte puține șanse de supraviețuire. El are nevoie de multă recuperare deoarece are deficiențe locomotorii. Are nevoie de multe ședințe de recuperare, gimnastică, diferite tratamente, care să-l aducă în situația unui copil normal.

Toate acestea reprezintă cheltuieli imposibil de suportat pentru familia lui. Alergand și/ sau donând, comunitatea gălățeană își poate demonstra încă o dată spiritul altruist și activ, susținând una dintre cele mai sensibile cauze.

Amanet Romero va dubla suma stransa din donatiile echipei si o va dona familiei.

Ne bucuram sa alergam alaturi de Cristian Onofrei pentru Nicolas. Cristian Onofrei are calități umane deosebite, acesta punându-și timpul, munca și pasiunea în lupta pentru numeroase cauze umanitar
Cu peste 500 de ore de implicare în comunitate, Cristian Onofrei este un aliat al copiilor speciali și a familiilor acestora, făcând posibilă pentru ei o șansă la o viață normală, prin fondurile strânse în acțiunile caritabile.

Retine!! 28.05.2018 poti sa vii si tu sa alergi pentru Nicolas

DONEAZA AICILeave a Reply

Suna Linia Verde