Romero Amanet, Schimb Valutar, Transfer bani - Focsani, Bdul Unirii

Al 3(doi) lea punct de lucru in Braila 

Ne gasiti si pe Str Calarasilor  nr 256 in Braila cu serviciile de amanet, schimb valutar si transfer de bani catre cati mai multi clienti.

Acum oferim servicii care aduc satisfactii, confort si siguranta catre mai multi clienti.

Serviciile de amanet, schimb valutar și transfer de bani vor fi la standardele cu care clienții noștri sunt obișnuiți. Transparență în relația cu clienții, informații despre servicii comunicate corect. Mai mult, oferim respect, securitate și un mediu curat și prietenos în punctele de lucru.

Clienții din Braila care sunt în căutarea unui amanet pe Str Calarasilor  nr 256 in Braila ar trebuie să știe despre noi că:

–            oferim împrumuturi rapide chiar și pentru 10 lei,

–            primim la amanet aur, argint, platină,

–            nu contează uzura metalului adus. Poate să fie rupt, vechi veți primi suma afișată.

–            primim bijuterii, tacâmuri, banuri etc,

–            în baza cardului de discount va bucurați de tarife preferențiale.

Comunitate. Implicare.#FapteBune

Anii ne-au învățat că oamenii sunt un pachet de nevoi, de dorințe. Anii ne-au învățat că o companie sănătoasă obligatoriu trebuie să ofere ceva comunității din care face parte. Este felul în care ne asigurăm că “suntem bine împreună”. Din acest motiv, suntem activi în susținerea semimaratoanelor, echipelor sportive, a cauzelor în care sunt implicați .

Toate actiunile noastre s-au adunat sub o denumirea simplă #faptebune. #Faptebune în fiecare care zi sau atunci când ni se oferă ocazia să oferim suport. Campaniile sociale Romero au însemnat atât implicare în cadrul acțiunilor organizate de alte platforme comunitare dar și crearea unor campanii sau proiecte proprii.

Proiecte proprii Romero

Extrem de creativi, iubitori de #faptebune ne implicam in comunicatea din care facem parte. In 2021 Directia de Asistenta Sociala Braila a primit alimente pentru 1500 de adulti si copii. Citeste mai multe despre proiecte aici. 

Echipa Romero,

In fiecare zi alaturi de tine

Suna Linia Verde