Crestem impreuna 2023 - Amanet Romero Galati

Crestem impreuna 2023

De ce a aparut Crestem Impreuna?

Implicarea Romero in viața comunității  are un istoric prin prisma colaborarilor si parteneriatelor la care am aderat si pe care le-am sustinut de-a lungul timpului. Dar am vrut sa avem un proiect al nostru, un proiect de suflet pe care sa il slefuim ca pe un diamant, sa il implementam si sa ne uitam la el cum prinde radacini. Din dorinta aceasta a aparut Crestem Impreuna in 2022.

Despre campania Crestem Impreuna.

In primul rand am constientizat nevoia pe care o aveam noi de a ne implica pentru ca ne doream ca anumite lucruri sa se schimbe in bine. Dupa care am schitat planuri, am trasat directii, am cautat cauze care aveau nevoie de implicarea noastra. Treptat toate ideiile creionau directia care avea sa stea la baza proiectului nostru. Ne-a fost clar, Crestem Impreuna isi propune sa sustina si sa participe la dezvoltarea sistemului educational…dupa care totul a prins culoare.

O competitie corecta si transparenta intre scolile si gradinitele din orasele alese pentru proiect Braila, Tecuci, Ramnicu Sarat avea sa aduca castigatorilor premiul de intre 10.000 lei si 20.000 lei. Nu stiam la ce sa ne asteptam, nu stiam cum va fi primit proiectul, nu stiam daca va dori sa participe cineva. Surpriza a fost cand in proiect am numarat 8 scoli si gradinite inscrise. Altfel tradus..in 2022, zeci de cadre didactice, sute de copii si sute de parinti implicati, 8 cauze de sustinut.

Inscrisi in 2022 Oras  Solicitare Procent Numar voturi
Scoala gimnaziala Gheorghe Vernescu Rm Sarat Dotari pentru clase 45.00% 2260
Scoala gimnaziala Dimitrie Sturdza, nr. 10 Tecuci Proiect pentru filtru apa in scoala 60.60% 2344
Gradinita nr. 48 Braila Loc de joaca si invatare 49.10% 3086

Fiecare scoala si gradinita a trebuit sa isi prezinte cauza printr-un filmulet care ii avea protagonisti pe copii si profesori/educatori, mai exact un filmulet prin care isi sustineau proiectul.

Am constientizat atunci cat de bine ne-am ales directia, pentru ca am vazut extrem de multe probleme si lipsuri care afecteaza copii in procesul lor de invatare si dezvoltare. Nevoile din sistemul educational erau de la banala tabla pe care se scrie la clasa pana la mobilierul necesar, lipsa echipamentelor sportive, echiparea corespunzatoare a laboratorelor din scoli si lista poate continua.

DAM START LA INSCRIERI PENTRU SCOLI SI GRADINITE!

In 2023 spunem iar START la competitie! Orasele care se pot inscrie sunt: Braila, Ramnicu Sarat si Focsani!

Asteptam inscrierile si filmulete pregatite sa primeasca cat mai multe voturi!! Cadrele didactice pot sa isi inscrie scoala sau gradinita la proiect cu un simplu email la adresa faptebune@romero.ro

Toata emotia, implicarea si entuziasmul din acest prim proiect” Crestem Impreuna” ne-au dat directia si motivatia ca se va repeta, va creste, va avea multe editii viitoare si va sustine alte si alte cauze. Anul acesta continuam Proiectul Crestem impreuna isi propune sa creasca avand casingur scop principal: sa ajute comunitatea. Spunem  scop principal pentru ca am descoperit ca Crestem impreuna mai are un mare rol: acela de a atrage atentia asupra nevoilor pe care scolile si gradinitele le au si asupra carora se poate interveni rapid.

Le multumim celor care ne-au fost alaturi pe parcursul primei editii Crestem impreuna! Suntem motivati de  dorinta de a inapoia cat de mult se poate, acolo unde este atat de necesar in comunitate. Ne dorim ca acest proiect sa devina traditie si avem nevoie de fiecare dintre voi pentru a il face cunoscut si sustinut, asa ca doar prin sprijin reciproc putem Crestem Impreuna !

Povestea merge mai departe!

Crestem Impreuna…merge mai departe!

Suna Linia Verde