Fapte Bune I Premii I Romero Amanet Schimb Valutar - Transfer bani

Povestea firmei gălăţene Romero a început cu o săptămână de jucat şah şi pierdut vremea. Atât a durat până când a intrat primul client pe uşa primului punct de amanet Romero, proaspăt deschis în complexul Ancora, în toamna lui 1997. După un job în Combinat și alte trei afaceri răsuflate, Romero s-a născut din dorința de reuși într-o economie de piață. 24 de ani mai târziu, cu o echipă de peste 70 de oameni și o cifră de afaceri de circa 10 milioane de euro, Romero este o afacere care a reuşit, punând pe primul loc satisfacţia clientului, este un brand local care şi-a câştigat pe drept locul în campania „Made in Galaţi” a „Vieţii libere”, este o companie al cărei nume a devenit sinonim cu implicarea socială în viaţa comunităţii.

„Am crescut enorm în acești 25 de ani. Suntem mândri și recunoscători în egală măsură că avem în echipă oameni care au fost cu noi de la începutul aventurii, dar avem și forțe noi din rândul proaspeților absolvenți. Important e că suntem toți pe aceeași lungime de undă: să fim profesioniști și să dăm înapoi comunității”, spune Nicoleta Mangalagiu, director economic Romero. „Credem că avem cu toții o alegere: putem fi indiferenți sau putem contribui în mod pozitiv la ce se întâmplă în jurul nostru. Indiferența nu ne costă nimic, la urma urmei. Dar nici nu ajungem nicăieri dacă tot așteptăm să facă alții sau să ne pice din cer. Suntem foarte norocoși că ne-am adunat mulți suferinzi de idealism la Romero și grupul acesta se tot mărește. E o mulțumire extraordinară pentru noi să știm că am adus cuiva o bucurie sau că am dat o mână de ajutor cuiva care vrea să își îndeplinească un vis. E și ceva egoism aici, dar unul de bun augur, din care nu avem ce pierde. Ca echipă suntem mulțumiți că jobul ne aduce satisfacții dincolo de salariul lunar. Proiectele sociale în care ne implicăm sperăm să se dezvolte, iar persoanele pe care le ajutăm acum să crească și să contribuie, la rândul lor, la dezvoltarea comunității. Ne va fi tuturor mai bine dacă ne implicăm, fiecare cum putem”.

„Uneori e nevoie doar de o mică şansă”

Echipa Romero s-a mobilizat mereu pentru proiectele de implicare socială, atât la cele organizate de alte platforme comunitare, cum sunt maratoanele anuale sau diverse gale caritabile, dar și cu proiecte proprii, de suflet. Multe din ele s-au adunat sub denumirea simplă #faptebune. „Primul proiect #faptebune a fost realizat cu ajutorul cadrelor didactice de la un liceu din Galați. Cinci elevi cu rezultate bune la învățătură s-au bucurat de sprijin de la Romero. Toate bunurile achiziționate: cărți, un laptop, imprimantă, îmbrăcăminte și bani pentru servicii medicale au fost împărțite între cei cinci copii, în funcție de dorința lor. Am susținut cluburile sportive gălățene prin sponsorizarea participării la competiții, cea mai recentă fiind Campionatul Mondial de Karate din Germania în noiembrie 2019. Am ajutat copii cu rezultate deosebite să participe la Olimpiada Internațională de Robotică din Costa Rica – 2017 și ne-am încurajat membrii echipei să susțină diverse cauze locale prin donarea a 2 la sută din impozitul pe venit în fiecare an. Da, ne implicăm cu precădere în proiectele pentru copii și tineri. Ei sunt lumea noastră de mâine și se dezvoltă făcând ceea ce văd în jur. Sunt copii și tineri extraordinari, care uneori au nevoie doar de o mică șansă, de un mic imbold ca să-și ia zborul. E păcat să ne pedepsim viitorii doctori sau campioni sportivi fiindcă nu au bani de o carte sau de transport la o competiție importantă”, continuă Nicoleta Mangalagiu.

E uimitor să poţi ajuta un suflet să trăiască

Începând cu 2019, ne-am dorit să facem „ceva mai semnificativ” pentru comunitate. În mod firesc, a venit sprijinul acordat Maternităţii „Buna Vestire”, cu o donaţie de peste 34.000 de lei. „E uimitor să poți ajuta un suflet să trăiască și efortul depus pare dintr-o dată mic. Sunt multe necesare unui spital și ne-am bucurat să putem contribui și noi cu câte ceva: o lampă specială pentru fototerapie folosită în tratamentul icterului la nou-născuți, un cardiotocograf folosit la monitorizarea bătăilor inimii bebelușilor în pântec și un injectomat pentru administrarea tratamentului bebelușilor care au nevoie de medicație”.

#FapteleBune au continuat si se extind si in restul oraselor in care Romero are deschise puncte de lucru. Astfel,  in 2021, venim cu suport catre Spitalul de copii din Tecuci, catre Directia de Asistenta Sociala din Braila.

  Premii de 60.000 de euro, anual

  Alături de promoţii şi discounturi, siguranţă, personal bine pregătit şi amabil, transparenţa contractelor şi comisioanelor, beneficiile acordate de Romero clienţilor săi includ premii de circa 60.000 de euro oferite anual sub forma a patru mașini Dacia Logan, 120 de lingouri de aur și premii în bani.

  Clientii Romero primesc imprumuturi rapide si au acces la tombolele lunare si trimestriale, in functie de tipul de contract ales.

  SUNTEM AICI CAND AVETII NEVOIE DE

  PLATIM 100% VALOAREA AURULUI, ARGINTULUI, PLATINEI

  Oferim clientilor pretul afisat. Nu conteaza uzura sau forma metalelor pretioase aduse.

  ESTI CONECTAT LA BUNURILE TALE

  Clientii sunt sunati cu minim 24 de ore inainte ca un contract sa expire.

  BANI RAPIZI ȘI SIGURI

  În doar 7 minute și cu o garantie în aur împrumuți oricâți bani dorești de la Amanet Romero.

  Poti rambursa orice suma doresti. Descopera contractele de amanet.

  VREI SĂ TE ȚINEM LA CURENT CU NOUTĂȚILE ROMERO?

  ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER  AI NEVOIE DE BANI?

  Amanet aur, argint, platina

  Descopera ce informatiile care sunt de ajutor atunci cand de afli intr-o casa de amanet: tipuri de contracte de amanet, ce poti sa amanetati, conditii de creditare.

  Vrei sa schimbi valuta?

  Schimbul valutar este negociabil. Descopera informatii despre cursul valutar si tombola activa aici.

  Vrei sa trimiti sau a primesti bani prin Western Union?

  Descopera serviciul Western Union. Acoperire in peste 200 de tari

  PRIVAT
  PRIVAT
  2021-02-07
  Foarte bun
  Claudiu Petrea
  Claudiu Petrea
  2019-12-29
  Mona Olal
  Mona Olal
  2019-11-05
  Marian Milovici
  Marian Milovici
  2019-05-09
  Sebastian Caleap
  Sebastian Caleap
  2018-05-02

  Despre Romero

  Inca din 1997, casa de amanet Romero s-a facut remarcata pentru serviciile de calitate puse la dispozitia tuturor celor care se afla in cautarea unor solutii financiare avantajoase. Daca la inceput aveam o singura activitate, aceea de amanet aur, in acest moment am introdus si alte servicii: schimb valutar, Western Union si doua magazine cu bijuterii pretioase din aur.

  Timpul si-a pus amprenta in mod constructiv asupra activitatii noastre, iar numarul mare de clienti multumiti ne-a determinat sa ne extindem si mai mult. Astazi suntem in: Galati, Braila Tecuci, amanet aur sectorul 4 Bucuresti, Ramnicu Sarat si Focsani.

  SI MAI MULTE PREMII

  URMARESTE PAGINA DE FACEBOOK!

  URMEAZA TOMBOLA LIKE&SHARE CASTIGI BIJUTERIA!

  Suna Linia Verde