Amanet Romero - amana extragerea Masinii- Reguli Stare de urgenta -

Ne dorim sa stii ca esti important pentru noi, ca stim de ce ne-ai ales, ca ne-am dorit enorm sa desfasuram toata activitatea in conditii optime, ORICE S-AR FI INTAMPLAT. Doar ca, asa cum stii, de vineri au aparut noi reguli aferente Starii de urgenta pentru Coronavirus la care trebuie sa ne aliniem.

Asa cum stii Amanet, Schimb Valutar, Transfer Romero  4 ani si jumatate ofera cate o masina la fiecare trei luni unui client de amanet. Pe 27.03.2020 ar fi trebuit sa oferim o masina Dacia Logan unui client de amanet.  Intregul eveniment a fost organizat, pregatit sa aiba loc online.

Am fost POZITIVI  si ne-am dorit tare mult ca lucrurile la noi, in Romania, sa nu evolueze nici rapid si nici ascendent in asa fel incat nimeni sa nu fie afectat in nici un fel.

Totusi, realitatea ne arata ca aceasta situatie, acest Coronavirus, ne obliga sa ne adaptam sa ne aliniem la un anumit comportament care, desi pe moment pare rigid, pe termen scurt speram ca ne va ajuta ne noi toti.

Poate ai vazut filmuletele de la extragerile anterioare, daca nu te invit pe pagina https://romero.ro/castiga-masina/ sa urmaresti intreaga procedura.

Asa cum vei vedea exista un juriu obligatoriu format din: notar, avocat, doi membri din echipa pentru validare taloane, un martor si colegii din echipa suport. Acest  format nu mai poate fi respectat. Se permit grupuri de maxim 3 persoane care anterior sa isi fi desfasurat activitatea impreuna.

Draga client, draga cititorule pentru moment amanam extragerea si promitem sa te tinem la curent si sa revenim cand toata situatia aceasta o sa treaca si ni se va permite sa realizam tombola Avantaj PLUS organizata de Amanet, Schimb Valutar, Transfer Romero.

In curand vom face un LIVE despre ce am scris mai sus.

 

Multumim!Leave a Reply

Suna Linia Verde