Pentru binele copiilor

Pentru binele copiilor

Pentru binele copiilor…

In Galati, comunitatea incepe sa se adune in jurul unor proiecte, platforme care demonstreaza ca rezista testului timpului: Semimaratonul, Galati Orasul Nostru, Copiii din Valea orasului si alte fundatii, spatiul de aici nu ne permite sa le enumeram, care ajuta cazuri sociale sau cu probleme de sanatate.

Romero s-a implicat activ pentru sustinerea unor cauze precum: Clubul lui Filip, Copiii din Valea orasului, Fondul de burse, proiectul Fundatiei Printesa Margareta etc.

Multe resurse se indreapta catre imbunatatirea vietii copiilor si adolescentilor intr-o lume care pare ca merge dupa alte reguli si intr-o directie care uneori este desenata in tonuri inchise.

Banner_CSR_Hände_779x219-px-Kopie

Fondul de burse asta face, aduce culori frumoase in viata copiilor mai putin norocosi. Este un proiect al Fundatiei Comunitate Galati care poate interesa toate companiile si organizatiile de pe plan local pentru ca el asigura: rata mai mica a abandonului scolar, supraveghere oferita de psiholog si „mentor”, orientare in cariera, descoperirea talentelor unice si ofera fonduri pentru dezvoltarea lor.

Acest proiect pe termen scurt este un suport enorm pentru parintii care nu reusesc financiar sa ajute copiii sa isi continue studiile in directia in care acestia o pot sustine iar pe termen lung impactul asupra comunitatii locale este enorm.

Din 2016 Romero a preluat patru adolescenti pentru care a asigurat pe parcursul unui an bursele din care ei si-au acoperit costurile cu rechizitele, cursuri extra, hrana, chirie, transport. Anul acesta intentionam sa ne implicam iar in proiectul Fondul de burse si sa aducem culoare si pentru alti copii.

Este bine sa sustinem comunitatea?

Crezi ca poti sustine si tu un copil?

Daca DA!

Contacteaza-l pe Cristi Ochiu 0741077167Leave a Reply

Suna Linia Verde