rEGULAMENT ORA MAGICA ROMERO - Amanet Romero Galati

rEGULAMENT ORA MAGICA ROMERO

REGULAMENT CAMPANIE „ORA MAGICA”

 

 

  1. Organizator

Organizatorul tombolei „ORA MAGICA” este SC ROMERO 26 IFN SRL, cu sediul în Galaţi, str. Traian Vuia, Nr. 8, Bl. L5, ap. 23, Judeţ Galaţi, C.I.F. RO26099693, Nr. înmatriculare Reg. Com.: J17/1069/2009, telefon/fax:+40-236-416772, email: office@romero.ro, web: www.romero.ro.

  1. Durata campaniei şi aria de desfăşurare

Campania „ORA MAGICA”are loc în perioada 22.04.2020 – 15.05.2020 şi se desfăşoară exclusiv in baza operatiunilor de amanet aur , semnarea de contracte,  din punctele Romero din Galati, Tecuci si Bucuresti.

 Dreptul la participare

Poate beneficia de campania „ORA MAGICA”orice persoană fizică cu vârsta minimă împlinită de 18 ani, indiferent de naţionalitate, religie sau sex, cu domiciliul in orasul Galati, Bucuresti, Focsani, Tecuci si Braila.

  1. Mecanismul campaniei

Înscrierea la campania  „ORA MAGICA” se desfasoara astfel:

  • Se va realiza o operatiune de amanet la unul din punctele Romero in intervalul 11-12, in limita programelor de functionare din punctele de lucru,
  • Operatiune inseamna: amanetare de aur,
  • Clientul specifica codul: ORAMAGICA,
  • Romero ofera +5 lei/ gramul de aur.
  1. Regulamentul campaniei

Regulamentul campaniei „ORA MAGICA” este disponibil gratuit în toate punctele de lucru  ROMERO din oraşul Galaţi, Bucuresti si Tecuci, pe pagina de Facebook: si pe site. Campania/ oferta nu se cumuleaza cu alte oferte existente  la ROMERO.

 

  1. Litigii

Eventualele litigii apărute între SC ROMERO 26 IFN SRL şi participanţii campaniei se vor rezolva pe cale amiabilă. SC ROMERO 26 IFN SRL îşi asumă responsabilitatea numai în ceea ce priveşte acordarea sumei suplimentare oferita pe gramul de aur.

 

  1. Încetarea campaniei

Campania poate inceta inainte de data mentionata la punctul 2 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii* *organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta campanie.

SC ROMERO 26 IFN SRL îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiţia anunţării modificărilor pe pagina de Facebook.

de Facebook Romero si pe site www.romero.ro.

Suna Linia Verde