Regulament - Amanet Romero Galati

Regulament

REGULAMENT CAMPANIE „FII TU EROUL”

 

 

 1. Organizator

Organizatorul tombolei „FII TU EROUL”este SC ROMERO 26 IFN SRL, cu sediul în Galaţi, str. Traian Vuia, Nr. 8, Bl. L5, ap. 23, Judeţ Galaţi, C.I.F. RO26099693, Nr. înmatriculare Reg. Com.: J17/1069/2009, telefon/fax:+40-236-416772, email: office@romero.ro, web: www.romero.ro.

 

 1. Durata campaniei şi aria de desfăşurare

Campania „FII TU EROUL”are loc în perioada 22.04.2020 – 15.05.2020 şi se desfăşoară exclusiv in baza operatiunilor de amanet din punctele Romero din Galati, Tecuci si Bucuresti.

 

 1. Dreptul la participare

Poate participa la campania „FII TU EROUL”orice persoană fizică cu vârsta minimă împlinită de 18 ani, indiferent de naţionalitate, religie sau sex, cu domiciliul in orasul Galati, Bucuresti, Focsani, Tecuci si Braila.

 

 1. Mecanismul campaniei

Înscrierea la campania  „FII TU EROUL”se desfasoara astfel:

 • Vino in punctul de lucru si spune EUDONEZ,
 • Se va realiza o operatiune de amanet la unul din punctele Romero,
 • Operatiune inseamna: amanetare de aur, argint sau platina sau prelungire contracte,
 • Fiecare client care semneaza un contract sau achita/prelungesc vor fi inscrisi automat in campane,
 • Romero doneaza catre SMURD cate 10 lei pentru fiecare contract nou creat si cate 5 lei pentru fiecare client care achita/prelungeste contractul,
 • La sfarsitul campaniei suma va fi anuntata catre SMURD .
 1. Bunurile donate

Banii vor fi donati catre SMURD. Clientii vor fi instiintati despre donatie prin Facebook, pe pagina https://www.facebook.com/AmanetRomero/ si pe site, pe pagina www.romero.ro.

 

 1. Regulamentul campaniei

Regulamentul tombolei „FII TU EROUL”este disponibil gratuit în toate punctele de lucru  ROMERO din oraşul Galaţi, Bucuresti si Tecuci, pe pagina de Facebook: si pe site. Campania / oferta nu se cumuleaza cu alte oferte existe la ROMERO.

 

 1. Litigii

Eventualele litigii apărute între SC ROMERO 26 IFN SRL şi participanţii campaniei se vor rezolva pe cale amiabilă. SC ROMERO 26 IFN SRL îşi asumă responsabilitatea numai în ceea ce priveşte acordarea bunurilor catre SMURD. Organizatorul tombolei nu este răspunzător de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligaţii financiare legate de donatia oferita, cu excepţia impozitului cu reţinere la sursă, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promoţionale, impozit pe care Organizatorul campaniei promoţionale este obligat să îl calculeze, să îl reţină şi să îl transfere la bugetul de stat, conform prevederilor Legii 571/2003 privind Codul Fiscal. De la data transferului premiului în posesia câştigătorului, toate cheltuielile legale aferente acestora revin câştigătorului.

 

 1. Încetarea campaniei

Campania poate inceta inainte de data mentionata la punctul 2 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii* *organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta campanie.

SC ROMERO 26 IFN SRL îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiţia anunţării modificărilor pe pagina de Facebook.

Suna Linia Verde