Amanet Romero a dat 10 Dacii Logan clientilor sai.

Amanet Romero a dat 10 Dacii Logan

Nevoia unui împrumut rapid intervine tot mai des în viața de zi cu zi, atunci intervine cautarea unei surse care sa aduca bani pe un termen mai lung sau mai scurt. Putem alege sa mergem la o banca sau putem sa mergem la o casa de Amanet. Amanetul Romero, cu o experienta de 20 de ani in domeniu, ofera solutii financiare pentru toti clientii sub forma de imprumuturi pentru o durata de maxim 90 de zile.

De la bun inceput ne-am dorit sa venim in intampinarea clientilor nostri, sa oferim servicii personalizate, sa fim un suport real. Acestea sunt motivatiile care au dus la crearea contractelor Gold si Avantaj Plus.

Povestea Avantaj Plus a inceput din 2015 si de atunci, o data la trei luni, unul din clientii nostri pleaca acasa cu cate o masina castigata la tombola.

Amanet Romero a dat 10 Dacii Logan!! Ultima extragere a avut loc vineri, 30.06.2017.  Am dat o superba Dacie Logan, rosie, model Ambiance pentru ca Romero a avut motiv dublu de sarbatoare, implineste 20 de ani de activitate.

Dupa multe emotii, castigatorul absolut a fost domnul Stanescu Octavian.  Si pentru prima data castigatorul a fost prezent atunci cand talonul a fost extras din urna!

Tombola Avantaj Plus s-a incheiat cu o super surpriza pentru cei aflati la eveniment: extragerea celor 20 de castigatori ai premiilor a cate 50 de lei.

Urmatoarea extragere va avea loc pe 28 septembrie!!

De ce să alegeti un împrumut de la Amanet Romero?

  • Puteți împrumuta orice sumă de bani,  doar cu buletinul și o garanție în aur, pentru o perioadă de 90 de zile.
  • În cazul în care doriti să prelungiți perioada contractuală este de ajuns să faceți o vizită în oricare din cele 20 puncte de lucru Amanet Romero.
  • De asemenea, puteți restitui suma împrumutată mai devreme, astfel comisionul fiind recalculat în funcție de numărul de zile.
  • În plus, veți beneficia de card de reducere pentru amanet, schimb valutar si Maia Bijou,
  • Alte servicii oferite de firma Romero sunt: schimb valutar, transfer bani oriunde în țară sau străinătate.

Vezi articol VIATA LIBERA – http://snip.ly/qujyq

 

 

 Leave a Reply

Suna Linia Verde