Servicii Amanet, Schimb valutar, Western - ROMERO

services

Amanet aur, platina

Poti amaneta sau vinde orice obiect din aur si platina. Ai trei tipuri de contracte din care poti sa alegi. Descopera cum poti amaneta la Romero.

citeste mai mult
Casa de Amanet

Amanetul, ca activitate, exista inca din antichitate, regasindu-se atat in spatiul european (Roma), cat si in cel asiatic (China), inca de acum 3000 de ani …

citeste mai mult
Schimb Valutar

Vino la schimbul valutar Romero. Casa de exchange. Fie ca vrei sa schimbi valuta in lei pentru cheltuielile curente sau vrei sa cumperi euro, dolari, lire sterline sau franci pentru calatorii, economii.

citeste mai mult
Transfer de Bani

In locatiile Romero puteti primi sau trimite bani celor dragi prin Western Union. Trimiti bani si primesti bani in peste 200 de tari.

citeste mai mult
Romero Gold Trade

Cumparam, evaluam, topim bijuterii si alte piese din metale pretioase. Romero Gold Trade este departamentul dedicat persoane fizice sau juridice care pot furniza orice cantitate de bijuterii…

citeste mai mult
Cumparare Aur/Platina

Stiti ce puteti sa aduce la Amanet Romero? Biijuterii vechi din aur sau platina, care s-au demodat, sau care au defecte, ori daca ati gasit niste fragmente. Ele pot avea orice forma, orice uzura, orice carataj. Primesti un pret corect la amanet Romero.

citeste mai mult
Bijuterii Aur

Cei care apreciază frumusețea bijuteriilor din aur sunt invitați în lumea fascinantă a pietrelor prețioase, dar și a bijuteriilor cu finisaje excepționale

citeste mai mult
CE POȚI AMANETA?

Poti amaneta orice obiect din aur si platina la Romero si primesti imprumuturi rapide. Evaluam corect metalele dumneavoastra si oferim pretul afisat. Ajutam clientii oferindu-le toate informatiile necesare legate de tranzactii, amanet, comisioane.

citeste mai mult
CONDIȚII GENERALE DE CREDITARE

Descopera informatii despre contractele de amanet, comisioane si clauze.

citeste mai mult
CONTRACTUL DE AMANET

Vrei să beneficiezi de un preț bun pentru gramul de aur amanetat? Atunci alege contractul Avantaj Plus.

citeste mai mult
how can we help you?

Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.

Multmuesc pentru premiu!

Stancovici Nicoleta

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?

Suna Linia Verde