Solidari pentru copiii cu Autism. Multumim Asociatiei!

<span class="hpt_headertitle">Solidari pentru copiii cu Autism</span>

Suntem solidari pentru copiii cu autism si multumim Asociatiei Si noi suntem copiii vostri pentru cadrul pe care ni l-a oferit prin evenimentul Semimaraton pentru autism Forța albastră.

Ne-am bucurat sa vedem companii care au oferit suport in organizarea evenimentului. Speram ca la urmatorul eveniment sa fim in numar mai mare pentru ca organizatia sa poata beneficia de tot suportul necesar pentru functionare si terapii.

Pana in prezent, in cei douazeci de ani de activitate, am oferit suport si ne-am implicat activ pentru sustinerea cauzelor care au ca obiectiv imbunatatirea vietii copiilor si nu numai. Noi stim ca “Unde’s multi puterea creste!”. Astfel incat, fiecare coleg din echipa a ales o cursa pe care sa o sustina cu suma de bani corespunzatoare.  Suma adunata de la toti colegii a fost dublata de catre firma si donata la sfarsitul evenimentului organizatorilor.

Pe aceasta cale invitam si celelalte companii din Galati sa se alature si sa sustina copiii cu autism prin donatii atat de necesare procesului de recuperare.

Echipa Romero Amanet, Schimb Valutar si Transfer.Leave a Reply

Suna Linia Verde