Crestem impreuna I Sponsorizare scoli si gradinite I Romero

40000 lei pentru educatie

Educatia. Intre dorinta si realitate.

Ce mai inseamna educatia unui copil intr-o lume in care toti suntem mereu pe fuga, prinsi de fluxul vietii? Pentru noi, parintii reintalnirea cu scoala si gradinita reprezinta un amestec de amintiri, asteptari, idei, dorinte pentru copiii nostri.  De multe ori suntem surprinsi de schimbarile pe care le gasim si stim ca mai exista o sansa la o educatie realizata intr-un cadru in care; grija, empatia si siguranta ii inconjoara pe copii.

Despre proiectul Crestem impreuna!

“Crestem Impreuna”! este un proiect care se adreseaza scolilor si gradinitelor din orasele: Braila, Tecuci si Ramnicu Sara.  Prin intermediul acestui proiect ne dorim sa sprijinim cu bani proiectele care primesc cel mai mare sprijin din partea comunitatilor care ar putea beneficia de ele.

Cu alte cuvinte, parintii, si nu numai, au ocazia, ca prin votul lor, sa decida catre care scoala sau gradinita vor pleca banii.

Motivatie si implicare

De la inceputul lunii decembrie, prin intermediul acestui proiect, am avut ocazia sa invatam multe lectii. Cea mai mare lectie pe care ne-au oferit-o cu mare gratie  unii oameni minunati este ca si in mijlocul deznadejdii, neputintei putem sa ne “scuturam” si sa vedem oportunitatea.  Putem sa alegem sa visam, sa planificam.

Asta ne face si mai umili si mai recunoscatori in fata fiecarui mare OM care este educator, profesor, invatator care s-a adugat campaniei “Crestem Impreuna”.

Despre proiecte

Toate proiectele care vor fi selectate pentru campania creata de  Romero pot sa se inscrie in oricare din achizitiile: aparatura, tablete, dotari gradinite si scoli, spatii de joaca, cursuri pentru copii, tabere, laboratoare, carti, bibilioteci. Prezentarea proiectelor se realizeaza sub forma unui videoclip in care se povesteste care este planul institutiei si cum intentioneaza sa imbunatateasca experienta copiilor prin folosirea banilor de la Romero.

Derulare campanie

Campania va fi activata in data de 14.12.2022, imediat dupa incarcarea tuturor videoclipurile pe paginile dedicate fiecarui oras astfel:

 

Puteti vota scoala sau gradinita din Braila aici.  Buget: 20000 lei

Puteti vota scoala sau gradinita din Tecuci aici. Buget: 10000 lei

Puteti vota scoala sau gradinita din Ramnicu Sarat. Buget: 10000 lei

In data de 21.12.2022 ora 23:59 spunem STOP VOT!

Mult succes!

Crestem impreuna!

Descoperiti restul proiectelor Romero pe blog.

SUNTEM AICI CAND AVETII NEVOIE DE

PLATIM 100% VALOAREA AURULUI, ARGINTULUI, PLATINEI

Oferim clientilor pretul afisat. Nu conteaza uzura sau forma metalelor pretioase aduse.

ESTI CONECTAT LA BUNURILE TALE

Clientii sunt sunati cu minim 24 de ore inainte ca un contract sa expire.

BANI RAPIZI ȘI SIGURI

În doar 7 minute și cu o garantie în aur împrumuți oricâți bani dorești de la Amanet Romero.

Poti rambursa orice suma doresti. Descopera contractele de amanet.

VREI SĂ TE ȚINEM LA CURENT CU NOUTĂȚILE ROMERO?

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTERAI NEVOIE DE BANI?

Amanet aur, argint, platina

Descopera ce informatiile care sunt de ajutor atunci cand de afli intr-o casa de amanet: tipuri de contracte de amanet, ce poti sa amanetati, conditii de creditare.

Vrei sa schimbi valuta?

Schimbul valutar este negociabil. Descopera informatii despre cursul valutar si tombola activa aici.

Vrei sa trimiti sau a primesti bani prin Western Union?

Descopera serviciul Western Union. Acoperire in peste 200 de tari

PRIVAT
PRIVAT
2021-02-07
Foarte bun
Claudiu Petrea
Claudiu Petrea
2019-12-29
Mona Olal
Mona Olal
2019-11-05
Marian Milovici
Marian Milovici
2019-05-09
Sebastian Caleap
Sebastian Caleap
2018-05-02

Despre Romero

Inca din 1997, casa de amanet Romero s-a facut remarcata pentru serviciile de calitate puse la dispozitia tuturor celor care se afla in cautarea unor solutii financiare avantajoase. Daca la inceput aveam o singura activitate, aceea de amanet aur, in acest moment am introdus si alte servicii: schimb valutar, Western Union si doua magazine cu bijuterii pretioase din aur.

Timpul si-a pus amprenta in mod constructiv asupra activitatii noastre, iar numarul mare de clienti multumiti ne-a determinat sa ne extindem si mai mult. Astazi suntem in: Galati, Braila Tecuci, amanet aur sectorul 4 Bucuresti, Ramnicu Sarat si Focsani.

SI MAI MULTE PREMII

URMARESTE PAGINA DE FACEBOOK!

URMEAZA TOMBOLA LIKE&SHARE CASTIGI BIJUTERIA!

Suna Linia Verde