Fapte bune in fiecare zi. Amanet Romero

Fapte bune Amanet Romero

Fapte bune in fiecare zi! 

Sunt aproape doua luni de cand ni s-a oferit ocazia sa cunoastem cativa adolescent minunati. A fost usor sa ajungem la ei pentru ca am solicitat sprijinul Arhipiescopiei Dunarii de Jos.  Care ne-a pus in legatura rapid cu cinci adolescenti silitori care provin din familii care au nevoie de sustinere. Recomandarile ne-au fost confirmate de catre toti dirigintii.

Programul “Fapte bune in fiecare zi” a primit cinci adolescenti si cinci dorinte pe care ne propunem sa le materializam.

Pana in prezent, in cei douazeci de ani de activitate, ne-am implicat activ pentru sustinerea cauzelor care au ca obiectiv imbunatatirea vietii copiilor si nu numai.   Am sustinut fundatii precum Clubul Lui Filip, SI noi suntem copiii vostri, Copiii din Valea orasului, proiectul Fundatiei Printesa Margareta, Fondul de burse etc. ”Fapte bune in fiecare zi”, este un proiect prin intermediul caruia oferim suport copiilor cu potential.
Dezvoltarea personala si starea de fericire.  Vrem copii fericiti. Copii care sa isi puna amprenta in societate intr-o maniera pozitiva. Si stim ca orice suma de bani pentru implinirea unei nevoi care tine de dezvoltarea personala ofera un confort mental si creste starea de fericire.

Cunoaste-l pe George – Profesie – viitor medic

Pasii ne-au dus la Balmus George, un adolescent in clasa a X a, cu merite deosebite. Doamna Diriginta spune despre el ca este extrem de serios si implicat in toate activitatile de la scoala.

L-am sunat si am descoperit un pusti linistit, timid care incearca, parca, sa evite orice moment in care ar putea sa deranjeze. Este unul dintre copiii foarte buni la invatatura carora le este necesar sprijnul pentru a se putea bucura, impartasi si exprima abilitatile lor

“I:Care sunt calitatile tale?

George: Sunt si sensibil dar si puternic. Stiu sa gestionez situatii. Empatizez usor.

I:Ce te motiveaza George?

George: Cred ca daca invat, reusesc sa schimb societatea in bine. Imi place sa particip la concursuri si olimpiade dar imi place in egala masura si sa ofer sprijin persoanelor in varsta, persoanelor fara adapost si copiilor abandonati.

I:Ce vrei sa schimbi in societatea noastra?

George:  Coruptia. Ma refer mai mult la domeniul sanatatii. Pacientii nu sunt tratati cum trebuie.

I:Care este jobul pentru care te pregatesti?

George: Vreau sa fac Facultatea de Medicina. Ma gandesc la Iasi sau Cluj.

I:Care sunt planurile tale pentru vara?

George: Ma pregatesc pentru admiterea la facultate. In clasa a 11 a vreau sa am timp sa ma pregatesc pentru bac.

I:Care este parerea ta despre proiectul Amanet Romero?

George: Este o initiativa buna. Mi-a placut organizarea si cred ca ati putea ajuta si alti copii.

 

Felicitari George!

Suntem bucurosi ca te-am cunoscut!

Echipa Amanet Romero”Leave a Reply

Suna Linia Verde