Verifică GRATIS bijuteriile la Romero Amanet

Verifică GRATIS bijuteriile la Romero Amanet. Bijuteriile primite cadou sau cele achiziționate din afara magazinelor de specialitate nu vin întotdeauna însoțite de un certificat de garanție. Astfel nu stim daca avem aur de 8kt sau de 24 de kt. De aceea Romero Amanet Galați îți oferă posibilitatea verificării bijuteriilor din metale prețioase, fără niciun cost. Astfel tu vei ști în orice moment ce valoare au bijuteriile tale. Si vei sti cati bani ai putea sa primesti de la amanet.

Verifică GRATIS bijuteriile la Romero Amanet!

Așadar, dacă vrei să afli din ce metal prețios sunt făcute bijuteriile tale. Daca vrei sa afli detalii despre puritatea aurului, te așteptăm în orice punct de lucru Romero Amanet pentru o verificare gratuită. In plus, daca ai pietre pretioase, diamante sau pietre semipretioase precum safire, smaralde poti veni si le putem evalua, stabilind o programare in prealabil.

Raspunsuri rapide.

Operatorii noștri îți vor spune într-un timp foarte scurt toate detaliile pe care dorești să le știi, inclusiv cel mai bun preț pe care ți-l putem oferi pentru aurul tău, în regim de amanet.

Lista punctelor de lucru și programul acestora poate fi accesată aici.


Leave a Reply

Suna Linia Verde