Doneaza sange

Doneaza sange

ASDDonatul sangelui nu a fost dintotdeauna o actiune atat de simpla precum este astazi. Prima transfuzie s-a realizat cu sange de oaie in 1667, apoi s-au realizat transfuzii intre oameni sanatosi si bolnavi cu rezultate nefavorabile. Insuccesele au fost explicate in anul 1900, cand un medic austriac a descoperit 3 din cele 4 grupe sanguine. Abia dupa 1939, cand Levine a descoperit factorul Rh, transfuzia de sange a devenit o masura terapeutica stiintifica de mare eficacitate.

A fost un proces lung care acum ajuta oameni maturi si copii sa traiasca. Putem oare si noi sa sustinem VIATA? 

In fiecare zi putem face o fapta buna. Sta in puterea noastra ca prin gesturile de zi cu zi sa aducem un plus in vietile celor din jurul nostru. Gesturi mici, aparent fara valoare, pot schimba ziua unui om.. Gesturi mari, pot schimba VIATA unui om!

FSDFGTe face sa te intrebi cat ar insemna pentru un om sa il ajuti sa traiasca? Sau ce valoare ar avea pentru tine? Ai fi oare un erou sau un om care iubeste atat de mult viata incat vrea sa o mentina si contribuie activ, facand un cadou, un cadou de nepretuit, DONEAZA SANGE.

S-a creat o zi, o zi care ne reaminteste de semenii nostri care au o astfel de nevoie 14,06,2017.

Echipa ROMERO sustine campania si va dona sange. Te incurajam si pe tine sa ni te alaturi. Incepand din data de 14,06,2017, intre orele 8,00-10,00.

In plus, exista o serie de facilitati de care vei beneficia. Este important ca inainte sa donezi sa stii ca sunt anumite situatii in care nu se poate dona sange, afla despre ele aici.

Te asteptam alaturi de noi!Leave a Reply

Suna Linia Verde