Sustine cauza Mariei

Sustine cauza Mariei

Fapte bune in fiecare zi! 

Sunt aproape doua luni de cand ni s-a oferit ocazia sa cunoastem cativa adolescent minunati. A fost usor sa ajungem la ei pentru ca am solicitat sprijinul Arhipiescopiei Dunarii de Jos.  Care ne-a pus in legatura rapid cu cinci adolescenti silitori care provin din familii care au nevoie de sustinere. Recomandarile ne-au fost confirmate de catre toti dirigintii.

Programul “Fapte bune in fiecare zi” a primit cinci adolescenti si cinci dorinte pe care ne propunem sa le materializam.

Pana in prezent, in cei douazeci de ani de activitate, ne-am implicat activ pentru sustinerea cauzelor care au ca obiectiv imbunatatirea vietii copiilor si nu numai.   Am sustinut fundatii precum Clubul Lui Filip, Si noi suntem copiii vostri, Copiii din Valea orasului, proiectul Fundatiei Printesa Margareta, Fondul de burse etc. ”Fapte bune in fiecare zi”, este un proiect prin intermediul caruia oferim suport copiilor cu potential.
Dezvoltarea personala si starea de fericire.  Vrem copii fericiti. Copii care sa isi puna amprenta in societate intr-o maniera pozitiva. Si stim ca orice suma de bani pentru implinirea unei nevoi care tine de dezvoltarea personala ofera un confort mental si creste starea de fericire.

Cunoaste-o pe Maria – Profesie – Presedinte

Am avut bucuria sa o cunoastem pe Maria. Ea este o fata curajoasa, isi stie valoarea  si nu ii este teama sa ceara exact ce are nevoie. Mama ei este extrem de implicata in tot ce inseamna educatie. Ea stie ca pe termen lung este cea mai importanta “zestre” pe care o lasa copiilor sai.

Timpul petrecut acasa la Maria a trecut foarte repede. Maria ne-a incarcat bateriile si ne-a provocat cu multe intrebari. Am discutat despre ce inseamna amanetul, cum ajuta, despre cum iti poti atinge obiectivele daca ai un plan bine stabilit, despre politica, lideri si carti preferate. Ne-a provocat si pe noi sa dezbatem si bucurosi am acceptat.

Redam cateva franturi din discutia cu Maria:

I: Care este jobul pe care ti-ai dori sa il ai?

Maria: Cand eram mica mi-am dorit sa fiu mecanic pentru ca sunt si indemanatica, in plus, mamei I se parea o meserie usor de indeplinit dupa care am rapid satifactia muncii. Apoi mi-am dorit sa fiu Judecator. Dar de cand am descoperit dezbaterile, m-am reorientat si imi doresc sa fiu Presedinte. Cred ca daca vom fi mai multi tineri implicati avem o sansa sa nu mai fim condusi de aceeasi tipologie de oameni.

I: Ce poti sa spui despre tine?

Maria:  Cred ca sunt o persoana cu mult bun simt. Imi place sa citesc . Sunt foarte selectiva cu lucrurile cu care ma inconjoara. Ultima carte citita este -Minunata lume noua a lui ALDOUS HUXLEY. Mi-a placut enorm un pasaj din carte” daca opresti ceva din a se dezvolta, reactioneaza prin inmugurire”.

I:Care este parerea ta despre proiectul Amanet Romero?

Maria: Avand in vedere ca eu sunt un beneficiar. In primul rand multumesc. M-ati ajutat sa ma dezvolt. Ne indepliniti mici dorinte sa putem continua in conditii mai bune sau in conditiile pe care le-am dori.

 

Felicitari Maria!

Multumim pentru timpul acordat!

Citeste cazul lui George. Vrea sa fie Medic!

Echipa Amanet Romero”Leave a Reply

Suna Linia Verde