Sustinem cauza Mirelei. Fapte bune in fiecare zi! 

Fapte bune pentru Mirela

Fapte bune in fiecare zi!

Sunt aproape doua luni de cand ni s-a oferit ocazia sa cunoastem cativa adolescent minunati. A fost usor sa ajungem la ei pentru ca am solicitat sprijinul Arhipiescopiei Dunarii de Jos.  Care ne-a pus in legatura rapid cu cinci adolescenti silitori care provin din familii care au nevoie de sustinere. Recomandarile ne-au fost confirmate de catre toti dirigintii.

Programul “Fapte bune in fiecare zi” a primit cinci adolescenti si cinci dorinte pe care ne propunem sa le materializam.

Pana in prezent, in cei douazeci de ani de activitate, ne-am implicat activ pentru sustinerea cauzelor care au ca obiectiv imbunatatirea vietii copiilor si nu numai.   Am sustinut fundatii precum Clubul lui Filip, Si noi suntem copiii vostri, Copiii din Valea orasului, proiectul Fundatiei Printesa Margareta, Fondul de burse etc. ”Fapte bune in fiecare zi”, este un proiect prin intermediul caruia oferim suport copiilor cu potential.
Dezvoltarea personala si starea de fericire.  Vrem copii fericiti. Copii care sa isi puna amprenta in societate intr-o maniera pozitiva. Si stim ca orice suma de bani pentru implinirea unei nevoi care tine de dezvoltarea personala ofera un confort mental si creste starea de fericire.

Ea este Mirela, jobul ei – prim ministru

Mirela este o adolescenta care a avut destul de multe provocari din punct de vedere medical care inca o mai opresc din cand in cand sa isi urmeze cu maxim de energie dorintele.

Mirela este  o adolescenta care in ciuda situatiei invata foarte bine, munceste mult, se implica in proiectele scolii si ale comunitatii.

Am intrebat-o ce isi doreste. Raspunsul ei a venit extrem de repede: CARTI. Si am primit o lista lunga cu multe titluri de carti. Mirela iubeste sa citeasca carti bune scrise de scriitori precum:  Robert D Kaplan, Jeffrey Archer, Dumitru Constantin Dulcan si altii.

Isi doreste bani sa isi cumpere mai multe carti. Viseaza sa citeasca “carti cam cat o biblioteca”.

I: Ce te motiveaza pe tine?

Mirela: Iubesc sa citesc. As citi si noaptea si ziua. Vreau sa devin cea mai buna in politica si ma pregatesc pentru asta. Mi-am facut un plan al carui obiectiv este sa fiu Prim ministru. Mai intai vreau sa fiu Primar si sa invat cum se coordoneaza activitatea la acest nivel , apoi Deputat si dupa Prim ministru. Am ales sa particip la concursul pentru Debate, a carui Cupa am si castigat-o pentru ca ma pregatesc pentru visul meu.

I: Ai un model pe care il urmezi?

Mirela: Nu.

I: Cand te uiti in oglinda ce vezi?

Mirela: Am prea putin timp sa fac tot ceea ce vreau. Nu am suficient timp sa citesc.

I: Ce planuri ai pentru vacanta de vara?

Mirela:  Imi place sa fac voluntariat pentru copii. Pentru la vara mi-am planificat sa fac  voluntariat la Fundatia Familia. Aici sunt multi copii, unii abandonati. Eu nu ii pot ajuta sa umplu nevoia emotionala dar ii pot imbogati la nivel intelectual. Vreau sa ii structurez intr-un fel bun

Si in plus, merg la tara si acolo o sa citesc mult. O sa fie ca o mini vancanta in vacanta. 🙂

 

Felicitari Mirela!

Multumim pentru timpul acordat!

Echipa Amanet Romero

 

Citeste cazul lui George. Vrea sa fie Medic!

Citeste cauza Mariei! Vrea sa fie Presedinte!

Echipa Amanet Romero”Leave a Reply

Suna Linia Verde